Hollanda'da şampiyon Ajax

Hollanda Ligi'nde (Eredivisie) 2020-21 sezonu şampiyonu Ajax oldu. Şampiyonluğu 4 sezon boyunca PSV (3) ve Feyenoord'a kaptıran Amsterdam ekibi, üst üste 2. kez mutlu sona ulaştı. Eredivisie'de geçen sezon pandemi nedeniyle iptal edilmişti.

Hollanda devi Ajax, Eredivisie'nin 30. haftasında sahasında AZ'yi 2-0 mağlup ederek sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Amsterdam ekibine şampiyonluk maçında 3 puanı getiren goller 66 ve 90'da Davy Klaassen attı. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Hollandalı 10 numara bu yaz Bundesliga ekibi Werder Bremen'den 11 milyon euro bonservisle altyapısından yetiştiği Ajax'a dönmüş ve takıma liderlik etmişti.

Puanını 76'ya yükselten Erik ten Hag yönetimindeki Ajax en yakın rakibi PSV'nin 12 puan önüne geçerek bitimine 4 hafta kala 35. lig şampiyonluğunu kazandı.

Şampiyonluğu 4 sezon boyunca PSV (3) ve Feyenoord'a kaptıran Ajax, üst üste 2. kez mutlu sona ulaştı. Eredivisie'de geçen sezon pandemi nedeniyle iptal edilmişti.

Hollanda'da şampiyon Ajax ile ilgili etiketler Ajax Eredivisie davy klaassen Erik ten Hag
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.