Erik ten Hag: "En iyi oyuncuları sahada olacak, o da Batshuayi"

Devler Ligi'nde Ajax'a konuk olacak Beşiktaş'ta 12 eksikle nasıl kadro kurulacağı merak edilirken Hollanda şampiyonunun hocası bu durumla ilgilenmediklerini ve kendi futbollarını oynayacaklarını söyledi. Ten Hag, "Şampiyonlar Ligi'nde zayıf bir takım yok. Sakatlıkları var ama oyuncularına güveniyorlar. Biz de güveniyoruz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. maçında yarın Ajax'a konuk olacak Beşiktaş'ı zorlu bir 90 dakika bekliyor. Amsterdam'a 12 eksikle ve stopersiz giden Siyah-Beyazlılar, evine puanla dönmeye alışacak.

Maçın basın toplantısında konuşan Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, "Şampiyonlar Ligi'nde zayıf bir takım yok. Şampiyonlar Ligi maçları hiçbir zaman kolay değil. Sakatlıkları var ama oyuncularına güveniyorlar. Biz de güveniyoruz" dedi.

"EN İYİSİ BATSHUAYİ, O DA SAHADA"

Hollandalı teknik adam, "Beşiktaş tam kadro gelseydi en çok çekineceğiniz futbolcu kim olurdu?" sorusuna ise, "Beşiktaş çok fazla futbolcusu olan bir takım. Çok fazla tutkuyla oynayabilecek teknik olarak güçlü oyunculara sahipler. En iyi oyuncuları sahada olacak, o da Batshuayi" cevabını verdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, yılduz orta saha Davy Klaassen'in forma giyebilecek durumda olduğunu söyledi. 

BLIND: KESİNLİKLE RAKİBİMİZİ KÜÇÜMSEMİYORUZ

Ajax kaptanı Daley Blind ise Beşiktaş'ın eksiklerinin kendilerini ilgilendirmediğini belirterek şunları söyledi:

"Her şeyi iyi yapabilmek için sahada olacağız. Bunu yaparsak bizi yenmeleri zor olur. Şu an maçlar yoğun. Ancak aha fazla maç hoşumuza gidiyor. Hafta içinde maç yapmayı, bütün hafta antrenman yapmaya yeğlerim. Biz neye inandıysak her zaman onu yaptık. İdmanlarda hiçbir zaman panik olmadı. Şu anda biz iyi yoldayız. İç sahada ya da deplasmanda aynı şekilde oynamamız gerekiyor. Beşiktaş'ın çok oyuncusu var. Biz oyuncular olarak eksiklere bakmıyoruz. Kesinlikle rakibimizi küçümsemiyoruz."

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her zaman özeldir. Bunun yanında yarın stadyumda Avrupa akşamlarındaki ambiyansı görmek istiyoruz. O takımla (2 sezon önce yarı final oynayan), şimdiki takımın kıyaslamasını yapamayız. O takımın 11'indeki oyuncuların yarısından çoğu gitti. Bence şu an iyi yoldayız. Şampiyonlar Ligi'nde güzel bir şekilde ilerleyebiliriz. Ancak maçlara tek tek bakmak gerekiyor. Her maçta en iyisini yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak çok iyi yerlere gelebiliriz. Takım olarak daha fazlasını her zaman yapabiliriz. Teknik direktörümüz de bunu bize söylüyor. Çok çalışmamız gerekiyor. Böylelikle her seferinde birbirimizi daha çok güçlendirebiliriz" şeklinde konuştu.

Erik ten Hag: "En iyi oyuncuları sahada olacak, o da Batshuayi" - Resim : 3

Erik ten Hag: "En iyi oyuncuları sahada olacak, o da Batshuayi" ile ilgili etiketler Ajax Beşiktaş daley blind Erik ten Hag UEFA Şampiyonlar Ligi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.