Ailesini utandırdığı için hamile kız kardeşini öldürdü!

Teksas'ta ergen bir çocuk hamile ablasını öldürdü. 19 yaşındaki çocuk ablasının ailesini utandırdığı için öldürdüğünü söyledi.

Teksas'ta yaşanan olayda, 19 yaşındaki Eduardo Arevalo, 23 yaşındaki hamile kız kardeşi Viridiana'nın intihar ettiğini, ablasının intihardan önce not bıraktığını söyledi.

Ancak Fox 4'e göre polisler, yazılan intihar haberinin taklit edildiğini söyledi.

Genç, sonunda kız kardeşini öldürdüğünü söyleyerek itiraf etti, Arevalo savunmasında “Burada olmadığı için daha iyi olacak, onun varlığı ailem için utançtı." açıklamasını yaptı.

Arevalo cinayetten sonra Viridiana’nın cesedini arabasının arkasına attı ve Dallas'ın bir banliyösü olan Koloni'den bir saatlik uzaklıktaki bir kırsal alana attı.

Sonrasında ise ailenin Viridiana hakkında gence soru sorması üzerine baskılara dayanamayan Arevalo Viridiana'nın cesetini eve getirdi. Bu gelişme üzerine aile polise haber verdi. 

Eduardo, kız kardeşi hamile olduğu için iki kişinin ölümüyle suçlanıyor. 19 yaşındaki çocuk Koloni hapsinde tutuklu bulunuyor.

SuperHaber/Dışhaberler

Ailesini utandırdığı için hamile kız kardeşini öldürdü! ile ilgili etiketler Hamile Teksas kız kardeşi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.