Ailesi Nilperi Şahinkaya'nın evlenmesine karşı çıktı

Yaklaşık 2 yıldır heykeltıraş ve reklam ajansı sahibi olan Emre Yusufi (41) ile aşk yaşayan oyuncu Nilperi Şahinkaya (34), ailesinin evliliğe karşı olduğunu söyledi ve ''Mutlu bir evlilik yok'' ifadelerini kullandı.

Deniz Yıldızı, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kiraz Mevsimi, Yeni Hayat, Yasak Elma, Erşan Kuneri gibi yapımlarda rol alan, Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve Netflix'te yayınlanacak olan Ayzek ile Bir Gece filmiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya evlilik hakkında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Önceki akşam Bebek'te objektiflere takılan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya evlilikle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Heykeltıraş Emre Yusufi ile 2 yıldır birlikte olan oyuncu ailesinin evliliğe karşı çıktığını belirtti.

''BABAM AYNI EVDE YAŞAYIN DİYOR''

Posta'nın haberine göre, Şahinkaya, "Annem ‘Sakın evlenme, sen deli misin?’ diyor. Babam da ‘Aynı eve çıkıp anlaşın, bu çok saçma’ diyor" şeklinde konuştu.

Ailesi Nilperi Şahinkaya'nın evlenmesine karşı çıktı - Resim : 2

''MUTLU BİR EVLİLİK YOK''

Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanan ve boşanmış anne baba çocuğu olan 34 yaşındaki Şahinkaya "Önümde çok modelim yok, evlilik aşkı öldürmüyor diyemem. Mutlu bir evlilik var mı, benim bildiğim yok" dedi.

Emre Yusufi'nin sevgilisinin evlilik hakkındaki düşünceleri karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Ailesi Nilperi Şahinkaya'nın evlenmesine karşı çıktı - Resim : 3


Daha önce YouTube’daki ‘Buralarda Neler Dönüyor’ programına konuk olan Şahinkaya, evlilikle ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirmişti: ''Sevgilimden evlenme teklifi alsam şu an kabul edemem. Evlilik beni korkutuyor. Annem babam dahil iyi bir evlilik modelim olmadı. Herkes boşanıyor. Evliliğe inancım yok. Bir partnerim olsun ömür boyu birlikte yaşayalım. Sanki imza her şeyi bozacakmış gibi geliyor.''

 

Ailesi Nilperi Şahinkaya'nın evlenmesine karşı çıktı ile ilgili etiketler Nilperi Şahinkaya Emre Yusufi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.