Ailesi gerçeği açıkladı! Ünlü aktör Haim Topol Mossad ajanı çıktı

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden İsrailli ünlü oyuncu Haim Topol, Mossad ajanı çıktı. Topol'un ailesi, ünlü aktörün İsrail dış istihbarat servisi Mossad için çok kez gizli görevlere katıldığını açıkladı. Haim Topol, 'Damdaki Kemancı' filmiyle dünya çapında ün kazanmıştı.

Haim Topol, 1971 yılında 'Damdaki Kemancı' filmi ile dünya çapında üne kavuşmuştu. Topol geçen ay 87 yaşında hayata gözlerini yummuştu.

Ölümünün ardından İsrail basınına konuşan ünlü oyuncunun ailesi, Topol'un Mossad ajanı olduğunu ve birçok görevde yer aldığını belirtti.

LONDRA'DA YAŞIYORDU

Uzun yıllar İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan İsrailli aktörün, burada, daha sonra Mossad'ın başına gelecek Zvi Amir ile sık sık görüştüğü ifade edildi.

ARAP ÜLKELERİNİ DİNLİYORDU

Topol'un oğlu da, babasının bir görevde Arap ülkelerinden birinin konsolosluğunu dinleme görevinin ayrıntılarını anlattı.

Babası ve ekibinin, Konsolosluğun binasının bitişiğinde kiralık daireyi dişçi gibi göstererek duvarını deldiklerini ve dinleme ekipmanları yerleştirdiklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANI MESAJ YAYINLADI

Öte yandan 9 Mart tarihinde hayatını kaybeden Topol için İsrail Cumhurbaşkanı bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Herzog, dünyaca ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Topol’un kariyeri boyunca oyunculuk alanındaki ustalığının saygıyla anıldığını ifade ederek, “Yeteneği ve yaratıcılığıyla pek çok ödüle layık görüldü ama en önemli ödülü, canlandırdığı onlarca karakterde onunla gülen biz kazandık” dedi.

Ailesi gerçeği açıkladı! Ünlü aktör Haim Topol Mossad ajanı çıktı ile ilgili etiketler MOSSAD İsrail oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.