Aileler karşı karşıya geliyor! Kardeşlerim 34. bölüm özeti

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikayesini anlatan “Kardeşlerim” dizisinin 34. yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kardeşlerim'in 25 Aralık Cuma günü atv'de yayınlanacak olan 34. bölümünde neler olacak?

Cumartesi akşamları atv’de ekrana gelen, Serkan Birinci'nin yönetmenliğini, Gül Abus Semerci'nin senaryosunu üstlendiği ve başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisinin 34. bölümü 25 Aralık Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşacak.

Aileler karşı karşıya geliyor! Kardeşlerim 34. bölüm özeti

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Kardeşlerim'in 34. bölümde neler olacak?

İşte yeni bölümde yaşanacak gelişmeler...

Nebahat’in durumu, Eren ve Atakul ailelerini yeniden karşı karşıya getirirken, Tolga ile Cemile cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.

Aileler karşı karşıya geliyor! Kardeşlerim 34. bölüm özeti

Okuldan sonra birlikte yeni bir işe girişen Ömer ve Mazlum, hiç beklenmedik bir durumun içine düşerlerken, Oğulcan’ı şoka uğratan çok sevindirici bir gelişme yaşanır. Asiye’nin çalışmaya gittiği evde ise Eren kardeşleri, kötü bir sürpriz beklemektedir.

Aileler karşı karşıya geliyor! Kardeşlerim 34. bölüm özeti

KARDEŞLERİM 33. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ORHAN İLE AKİF ARASINDA ÇIKAN ARBEDE DE DENGESİNİ KAYBEDEN NEHABAHAT, PARTİNİN ORTASINA DÜŞTÜ Bileklik olayı çözüldü. Suzan’ın zorlaması ile Harika, Süsen’e okulun parasını ödemek için bilekliğini aldığını itiraf etti. Gerçekleri öğrenen Süsen bilekliğin parasını geri almak istemedi. Ancak bu Ömer ile aralarının düzelmesini yine de sağlayamadı. Okulda ise büyük bir gelişme yaşandı, Berk’in babası Akif ile ortak oldu. Birlikte yemeğe çıkan Özkaya ve Atakul ailesi bunu kutlarken sürpriz bir gelişme yaşandı. Berk’in babası Resul, Suzan’ı asistan olarak işe aldı ve bunu okulda düzenlenen tanışma partisinde ilan etti. Evi, köydeki arsayı satarak Akif’ten aldığını zanneden Orhan, partide gerçekleri öğrendi. Polise gidip her şeyi anlatacağını söyleyen Orhan öğrendiği acı gerçek yüzünden çılgına döndü. Akif ile Orhan arasında çıkan itiş kakış sırasında seslere gelen Nebahat de karıştı. Kadir’in kan parasını yüzünden gözü dönen Orhan’ın itmesi sonucu Nebahat, merdiven boşluğundan partinin ortasına düştü. Metrelerce yüksekten bir anda yere çakılan Nebahat herkesi dehşete düşürürken Akif, Şengül ve Orhan’ı ise şoka sokar.

KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSU

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nilsu Yılmaz (Cemile).

YAYIN GÜNÜ VE SAATİ

Yayın Tarihi : Cumartesi Yayın Saati : 20.00 Yapımcı : NGM Yapım : Nazlı Heptürk Yönetmen : Serkan Birinci Hikâye ve Senaryo : Gül Abus Semerci

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.