Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan Güldür Güldür Show'daki gazileri hedef alan skece tepki!

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show programındaki bir skeçte yer alan gazilerle ilgili ifade tepki çekti. Sosyal medyada söz konusu skece yağan tepkilerin ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, programla ilgili inceleme başlattığını duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gazilere yönelik yapılan skece tepki gösterdi.

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show programındaki bir skeçte yer alan gazilerle ilgili ifade tepki çekti. Sosyal medyada söz konusu skece yağan tepkilerin ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, programla ilgili inceleme başlattığını duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gazilere yönelik yapılan skece tepki gösterdi. İşte detaylar...

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show programındaki bir skeçte yer alan gazilerle ilgili ifade tepki çekti.

Show TV'de yayınlanan programdaki skeçte, bir gaziye yönelik "Tamam en gazi sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz." sözleri tepkilerin odağı oldu. Skeçte, gazilere tanınan ayrıcalıklar ve "gazikart" uygulaması da mizah konusu yapıldı.

Sosyal medyada söz konusu skece yağan tepkilerin ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, programla ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

RTÜK BAŞKANI: İNCELEME BAŞLATILDI

 

Ebubekir Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Gazilere dil uzatan bu insanları kınıyorum. Vatan ve bayrak için canını, bedenini feda eden Gazilerimize yapılan saygısızlık kabul edilemez. Ulvi Gazilik mertebesini parayla kıyaslayacak kadar şuursuz, hadsiz sözlerin yer aldığı yayın ile alakalı inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

RTÜK Başkanı'nın bu açıklamasının ardından Show TV ve Güldür Güldür Show konuyla alakalı açıklama yaptı.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DAN AÇIKLAMA!

BAKAN GÖKTAŞ'TAN DA TEPKİ GECİKMEDİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gazilere yönelik yapılan skece tepki gösterdi.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Bir televizyon kanalındaki gazilerimize yönelik haddini son derece aşan ve 'güldürmeyen' anlamsız skeci şiddetle kınıyorum. Vücudunun herhangi bir parçasını gözünü kırpmadan bu vatana feda eden gazilerimizi incitecek çirkin söylemler amacına bakılmaksızın asla kabul edilemez. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri bizim en kıymetli emanetimizdir."

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan Güldür Güldür Show'daki gazileri hedef alan skece tepki!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan Güldür Güldür Show'daki gazileri hedef alan skece tepki! ile ilgili etiketler Mahinur Özdemir Göktaş Güldür Güldür Show
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.