Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen aylarda müjdesini verdikleri 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz!

"Geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiğimiz ve başvurularını aldığımız 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı büyük bir heyecanla bekliyor, atamaların hayırlı olmasını diliyorum." 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz! - Resim : 2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz! ile ilgili etiketler Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.