Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen aylarda müjdesini verdikleri 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini bildirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz!

"Geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiğimiz ve başvurularını aldığımız 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı büyük bir heyecanla bekliyor, atamaların hayırlı olmasını diliyorum." 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz! - Resim : 2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz! ile ilgili etiketler Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.