Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ dişlerini yeniletti! İşte son görüntüsü

Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Nur Sürer gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Show TV'de ekrana gelen 'Aile' dizisiyle izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un dişlerinin görüntüsü dikkat çekti. Tatlıtuğ yeni projesinden önce dişlerini yeniletti. Dişlerini yaptıran Tatlıtuğ'un yeni görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Aile' dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizide Aslan Soykan karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ'un dişlerinin yeni görüntüsü ise dikkat çekti.

YENİ HALİ GÜNDEM OLDU

Yeni projesiyle ekranlara dönen Tatlıtuğ, dişlerini yaptırdıktan sonra hayranlarından doğallığını bozduğuna yönelik yorumlar aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Serenay Sarıkaya'nın Devin karakterine hayat verdiği, Kıvanç Tatlıtuğ'un ise Aslan rolünü canlandırdığı dizi gerçek bir hayat hikayesini konu ediniyor. Dizinin kadrosunda Nur Sürer, Levent Ülgen, Yüsra Geyik, Nejat İşler gibi isimlerde yer alıyor.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un son hali:

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ dişlerini yeniletti! İşte son görüntüsü

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ dişlerini yeniletti! İşte son görüntüsü - Resim : 2

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ dişlerini yeniletti! İşte son görüntüsü - Resim : 3

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ dişlerini yeniletti! İşte son görüntüsü - Resim : 4

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ dişlerini yeniletti! İşte son görüntüsü ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.