Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un öpüşme sahnesi gündem oldu!

Dizi tarihinde sevilen isimlerin yer aldığı Aile dizisi bugün izleyicilerle buluştu. Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahnesi damga vurdu.

Konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile yayınlanması heyecanla beklenen Aile dizisi bugün Show TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Dizinin başrolünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahneleri ise güne damga vurdu.

Sezen Aksu'nun "Yaramaz Çocuklar Gibi" şarkısını söylediği sahnede Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ uzun uzun öpüştü.

Konusu

Varlıklı bir aile olan Soykanlar'ın başına geçen Aslan'ın psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

 

 

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un öpüşme sahnesi gündem oldu! ile ilgili etiketler Aile Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.