Aile dizisi setinde patlama! Nejat İşler'in sakalı, Canan Ergüder'in saçı yandı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Aile dizisinin setinde çekilen bir sahne esnasında yaşanan patlama set ekibine korku dolu anlar yaşattı. Patlamada Nejat İşler'in sakalı, Canan Ergüder'in saçı yandı. İşte detaylar...

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay SarıkayaCanan Ergüder, Nejat işler ve Nur Sürer'in başrolünü paylaştığı Aile dizisinin çekimleri esnasında korku dolu anlar yaşandı. Bir sahnenin çekimi esnasında yaşanan patlama setin paydos edilmesine neden oldu. Bazı set çalışanlarının yaralandığı kazayla ilgili yapım şirketinden açıklama geldi.

Aile dizisi setinde patlama! Nejat İşler'in sakalı, Canan Ergüder'in saçı yandı

Yapım şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Aile dizimizin 11. bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonuca ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

İşte kazanın ayrıntıları...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aile dizisinin dün akşam üstü mezarlıkta çekilen patlama sahnesi ekibe korku dolu anlar yaşattı. Ay Yapım imzalı dizide Yusuf Soykan'ın (Tamer Yiğit) ölüm yıl dönümü sahnesi çekiliyordu. Tüm aile fertleri Devin, Hülya, Leyla, Ceylan, Cihan, Aysel, İbo, Tolga, ve bazı korumalar aile kabristanındaki çekimde hazır bulunuyordu.

KONTROLSÜZ PATLAMA MEYDANA GELDİ

Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki sahne gereği bomba yüklü araç patlatılacaktı. Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) bomba konulan arabayı fark edip ailesini uyardıktan sonra bombanın gürültüyle patlatılması planlanıyordu.

İlk iki tekrarda bir sorun çıkmadı, ancak 3. tekrar yapılırken Ay Yapım'a ait araçta beklenmedik anda kontrolsüz büyük bir patlama gerçekleşti, rüzgârın da etkisiyle alevler artınca ekipte büyük bir korku ve panik ortamı yaşandı. Dizinin Ceylan'ı İpek Çiçek saçlarının önünü yanmaktan son anda kurtardı. Genç oyuncu kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

NEJAT İŞLER'İN SAKALI, CANAN ERGÜDER'İN SAÇI YANDI

Nejat İşler'in sakalında, Canan Ergüder'in saçında ufak yanıklar oldu. Set paydos edildi.

Aile dizisi setinde patlama! Nejat İşler'in sakalı, Canan Ergüder'in saçı yandı - Resim : 2

Yapım şirketi AY Yapım yaşanan ve büyük bir faciaya neden olma ihtimali olan kaza sonrası hemen ihmalin neden kaynaklandığını araştırmak için inceleme başlattı.

Aile dizisi setinde patlama! Nejat İşler'in sakalı, Canan Ergüder'in saçı yandı - Resim : 3

Öte yandan dizinin oyuncularından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Aile dizisi setinde patlama! Nejat İşler'in sakalı, Canan Ergüder'in saçı yandı ile ilgili etiketler Nejat İşler Canan Ergüder Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.