Aile boyu Türkiye seyahatine yüzde 20 bilet indirimi başladı! Bu yaz yurtiçi tatil rotanızı ucuza oluşturun!

Aile boyu Türkiye seyahati AnadoluJet firması ile gerçek oldu. Sevdiklerinizle ucuza Avrupa’dan Türkiye’ye tatil fırsatından yararlanmak için yapılması gerekenler…

Yaz tatilini indirimli hale getirecek yeni seyahat kampanyası AnadoluJet firması tarafından duyuruldu. %20 indirimli seyahatten yararlanmak isteyenlerin biletleme tarihi ve seyahat tarihini şimdiden ayarlaması gerekecek.

Tüm aile üyelerini kapsayacak %20 indirim fırsatı özel bir kampanya ile paylaşıldı. Avrupa'dan Türkiye'ye yapılacak uçuşlarda geçerli %20 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler için şartlar netleşti.

AnadoluJet firması kampanyayı duyururken; “%20 indirim kampanyası ile doğanın ve yeşilin tarihle buluştuğu Türkiye'de sevdiklerinizle unutulmaz bir tatil fırsatı yakalayın” notu düşüldü.

%20 UCUZA UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR?

AnadoluJet firması aracılığı ile sunulan kampanya 25 ve 27 Nisan tarihleri arasında alınacak biletlerde geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında alınacak biletler için biletleme tarihi ise 10 Mayıs ile 31 Aralık 2023 olarak belirlendi.

Avrupa'dan Türkiye'ye aile boyu uçuş fırsatı için özel bir rezervasyon kaydı oluşturulması gerekiyor. Kampanya dönemi devam ederken en az 3 en fazla 9 kişilik rezervasyon yapılması gerekliliği aranıyor. Kampanya detaylarında belirli ülkelerden Türkiye'ye yapılacak uçuşlar için geçerli olacağı duyuruldu.

%20 UCUZA UÇAK BİLETİ KAMPANYASI ŞARTLARI

Aile boyu Türkiye seyahatine yüzde 20 bilet indirimi başladı! Bu yaz yurtiçi tatil rotanızı ucuza oluşturun!

Kampanya dönemi boyunca en az 3 koltuk bebek yolcu olduğunda ise en az 4 koltuk için rezervasyon oluşturulmalıdır. Kampanya şartlarını karşılayanlar %20 indirimden gidiş-dönüş uçuş seçildikten hemen sonra yararlanabilecektir. Yalnızca AnadoluJet firması tarafından oluşturulmuş tarifeli seferlerde geçerliliğini korur.

Kampanya tüm satış kanallarından sadece AnadoluJet firması bilet ödemelerinde geçerlidir. Kampanya dönemi devam ederken belirli koltuk sayısı ile sınırlandırma getirilmiştir. Uçak biletini ucuza getiren bu kampanya farklı indirimlerle birlikte birleştirilerek kullanılamıyor.

HANGİ ÜLKELER İÇİN GEÇERLİDİR?

Biletleme süreci yurt dışı çıkışlı ve Türkiye varışlı olarak ayarlanmalıdır. Kampanyadan gidiş-dönüş aktarmalı ya da direkt uçuşlar için alınacak biletli müşteriler yararlanabilir. Kampanya süresi devam ederken detaylarda geçerli olan ülkeler arasında: Almanya, Belçika, Avusturya, Hollanda, Fransa, İsviçre, Birleşik Krallık, İsveç ve Danimarka yer alıyor.

Aile boyu Türkiye seyahatine yüzde 20 bilet indirimi başladı! Bu yaz yurtiçi tatil rotanızı ucuza oluşturun! ile ilgili etiketler Kampanya uçak bilet tatil Anadolu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.