Aile Bakanlığı 6 yaşındaki kızın evlendirildiği iddia edilen davaya müdahil oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul'da 6 yaşındaki bir kızın evlendirildiği yönünde basın organları tarafından ileri sürülen iddiaya ilişkin davaya müdahil oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "H.K.G'nin 6 yaşındayken cinsel istismara maruz kaldığı" yönündeki haberlere ilişkin açıklamanın yapılması gereği duyulduğu bildirildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tarafımızdan, İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' iddiasıyla açılan davaya müdahil olunmuştur. Bakanlığımızca süreç yakından takip edilerek, bundan önce olduğu gibi ilerleyen dönemde de mağdura her türlü hukuksal destek verilecektir."

Aile Bakanlığı 6 yaşındaki kızın evlendirildiği iddia edilen davaya müdahil oldu ile ilgili etiketler Son dakika Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.