Kasırgada evini ve arabasını kaybeden Ahu Tuğba'dan şok görüntüler! Evinin önünden köpek balığı geçti

Amerika'nın Florida eyaletini vuran kasırgada, evi ve arabası sular altında kalan Ahu Tuğba, her şeyini bırakıp kızı Anjelik ile beraber güneye doğru taşınmıştı. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Al Sana Haber programına attığı yeni görüntüde ise gördükleri sonrasında yaşadığı şaşkınlığı karşında şoke oldu. Son çıkan fırtınada evinin önünden köpek balığı geçti.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba yeniden kasırgaya yakalandı. Uzun süredir kızı ile ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde kasırgaya yakalanmıştı. Al Sana Programına bağlanıp, yeni kasırga görüntülerini paylaşan Ahu Tuğba görüntüler karşısında şoke oldu. Ahu Tuğba'nın evinin önünden köpek balığı geçti.

Kasırgada evini ve arabasını kaybeden Ahu Tuğba'dan şok görüntüler! Evinin önünden köpek balığı geçti

"Yüz yılın kasırgası bu." 

Ahu Tuğba'nın evini su basınca kızını da alıp apar topar son anda evden çıkığ kızı Anjejelik'in babaannesinin evine gitmişlerdi. Yolda giderken kaza yaptıklarını da söyleyen Ahu Tuğba; "İnsanların evleri, arabaları gitti... Onları da bırak, hayatları gitti, birikimleri gitti... İşyerleri kapandı. Biz de hiç uyumadık. Arka taraftaki 2 katlı binaya çıktık. O bina olmasaydı yaşanacakları düşünemiyorum bile. Şehir bitti... Yüz yılın kasırgası bu. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, düşmanıma bile."  diye açıklamada bulunmuştu.

Kasırgada evini ve arabasını kaybeden Ahu Tuğba'dan şok görüntüler! Evinin önünden köpek balığı geçti - Resim : 2

Kasırgada evini ve arabasını kaybeden Ahu Tuğba'dan şok görüntüler! Evinin önünden köpek balığı geçti ile ilgili etiketler Ahu Tuğba kasırga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.