Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a zehir zemberek sözler: 'Sayemde para kazandı, hakkımı helal etmiyorum'

Katarsis programına konuk olan Meriç Erkan'ın (Mahmut Erkan) açıklamaları Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Ahu Tuğba'yı fena kızdırdı. Ahu Tuğba, Meriç Erkan'ın "Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir şey yoktu. Aslında o dönemin yalancısıyım ben. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır" sözleri karşısındaki sessizliğini bozdu. Ahu Tuğba, Meriç Erkan'ın kendisi üzerinden reklam yaptığını öne sürerek "Gitsin ibadetini yapsın, ne işi var gazetelerde? Benim bu şahısla aramda hiçbir şey olmamıştır" dedi.

Katıldığı İzdivaç programlarıyla ve ilginç danslarıyla tanınan, bir dönemin ünlü mankeni, oyuncusu ve Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olarak bilinen Meriç Erkan maneviyata yöneldiğini açıklayıp adını 'Mahmut Erkan' olarak değiştirdiğini söylemişti. İmaj değişikliğine giden ve sakallarını uzatıp, cübbe giyip, sarık takan Meriç Erkan, Katarsis X-TRA’da Gökhan Çınar’ın konuğu oldu.

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a zehir zemberek sözler: 'Sayemde para kazandı, hakkımı helal etmiyorum'

MERİÇ ERKAN'IN AÇIKLAMALARI KARŞISINDA AHU TUĞBA ÇILGINA DÖNDÜ


Eski yıllarını “günahkar” olarak tanımlayan Meriç Erkan'ın programda Ahu Tuğba ile ilgili yaptığı açıklamaları ünlü oyuncuyu kızdırdı. Yaşamına Miami'de devam eden Ahu Tuğba, Meriç Erkan'ın açıklamaları karşısında ateş püskürdü. Tuğba "Gitsin ibadetini yapsın! Ne işi var gazetelerde, televizyonlarda. Hala reklam peşinde... Benim sayemde tanındı, para kazandı. Hakkımı helal etmiyorum!" dedi. İşte detaylar...


Maneviyata yöneldikten sonra giyim tarzını, imajını değiştirdi ve 'Mahmut' adını alan Meriç Erkan, Katarsis X-TRA’da Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Meriç Erkan hayatı ve Ahu Tuğba ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''O DÖNEM GÖREVİM İNSAN EĞLENDİRMEKTİ'' 

"Ben aradığımı buldum. Yatırımım ahirete" diyen Erkan, o dönem yaşadığı hayatla ilgili olarak "Böyle yaparsam reyting getiriyor, her şey yolunda. O ortamda öyle gidiyordu, bambaşka bir pencereden bakınca olay bambaşka oluyor. Öldüğüm adı düşünemiyorum, dans ederken hoş değil. Ahu Tuğba'yla program bu binadaydı. O dönem görevim insan eğlendirmekti..." dedi.

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a zehir zemberek sözler: 'Sayemde para kazandı, hakkımı helal etmiyorum' - Resim : 2


MERİÇ ERKAN'DAN AHU TUĞBA İTİRAFI

Meriç Erkan çıktığı yayınlarla ilgili de "Doğaçlama kurgu. Sen buna aşıksın bu da seni kabul etmiyor. Kritik noktaları onlar belirliyor gerisi sana kalıyor. Bir duygu yok varmış gibi. Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir şey yoktu. Aslında o dönemin yalancısıyım ben. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır" itirafında bulundu.

Esra Erol'un sunduğu evlilik programıyla ilgili de konuşan Erkan, "Çiftler kurgulanıyordu. Ne ilgi ne alaka var, reyting canavarları başrolü alıyorlardı, haftalık para veriyorlardı, biz de alıyorduk. Kurguydu. Ahu Tuğba kadar değildi ama" dedi.

AHU TUĞBA: HAKKIMI VE İYİ NİYETİMİ HELAL ETMİYORUM!

Meriç Erkan'ın bu sözleri Ahu Tuğba'yı kızdırdı. Bir süredir kızıyla Miami'de yaşayan Ahu Tuğba, Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e konuştu.

Ahu Tuğba, Meriç Erkan'ın açıklamaları karşısında şu ifadeleri kullandı:

"Ben bin kez söyledim zaten hiçbir şey olmadığını. Hala reklam peşinde. Gitsin ibadetini yapsın, ne işi var gazetelerde? Benim bu şahısla aramda hiçbir şey olmamıştır. İlk sinema filmini de benle çekmiştir, yıllarca hiçbir şey olamamıştır. 1988 yılından TV programına kadar ne yapmış sinemada? Benim hatam bir açılışa gittik, orada gördüm. Bana "Annem sana dua ediyor" dedi. Ben de Savaş Kalafat'a söyledim. Çünkü "Ahu Tuğba'yı seviyorum" diyen TV'ye çıkıyordu o zamanlar... Ben aptal mıyım, hepsi kendi kendi reklamlarının peşindeydi. İbadetine devam etsin... Benim sayemde para kazandı, ben hakkımı ve iyi niyetimi helal etmiyorum!"

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a zehir zemberek sözler: 'Sayemde para kazandı, hakkımı helal etmiyorum' - Resim : 3

 

 

Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan'a zehir zemberek sözler: 'Sayemde para kazandı, hakkımı helal etmiyorum' ile ilgili etiketler Meriç Erkan Ahu Tuğba Mahmut Erkan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.