Ahmet Ürkmezgil'in bu sabah vefat eden eşi Füsun Ürkmezgil son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Ahmet Ürkmezgil'in bu sabah vefat eden eşi Füsun Ürkmezgil, son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir tedavi gören ve bu sabah hayatını kaybeden Füsun Ürkmezgil'in cenazesine, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yöneticiler, eski başkan Fikret Orman ile döneminin yöneticileri, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ve spor camiasından birçok isim katıldı. 

Beşiktaş'ta cenaze günü...

Beşiktaş'ın eski genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in bugün hayatını kaybeden eşi Füsun Ürkmezgil, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah vefat eden Ürkmezgil'in cenazesine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, eski başkanlardan Fikret Orman, spor ve sanat dünyasından isimler katıldı.

Merhumenin cenazesi Merkezefendi Camii'nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığı'na defnedildi.

Ahmet Ürkmezgil'in bu sabah vefat eden eşi Füsun Ürkmezgil son yolculuğuna uğurlandı

Ahmet Ürkmezgil'in bu sabah vefat eden eşi Füsun Ürkmezgil son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

Ahmet Ürkmezgil'in bu sabah vefat eden eşi Füsun Ürkmezgil son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler Beşiktaş ahmet ürkmezgil
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.