Ahmet Tezcan'dan Ataklı'nın 'pavyon' sözlerine çıkış: Kim bu geri zekalı der

Gazeteci Ahmet Tezcan Can Ataklı'nın skandal "Gaziantep'te bir tane bile pavyon bırakmadılar" açıklamasını sert dille eleştirdi. Tezcan, 'Yarın bir gün birisine bunu yazılı olarak götürseniz, birisi böyle demiş desen “bu geri zekalı kim?” der.

Can Ataklı skandal üstüne skandal yayınlar yapmaya devam ediyor. Ataklı "Pavyonlarıyla bilinen Gaziantep'te bir tane bile pavyon bırakmadılar." cümlesiyle çok eleştiri aldı. 

Gazeteci Ahmet Tezcan katıldığı canlı yayında Ataklı'nın skandal 'pavyon' ifadesini sert cümlelerle eleştirdi. Daha önce HaberTürk'te Can Ataklı ile tartışma programı yaptıklarını belirten Tezcan şöyle konuştu: 

"Hadi bu köyün delisi. Yarın bir gün birisine bunu yazılı olarak götürseniz, birisi böyle demiş desen "bu geri zekalı kim" der. Çünkü biz Habertürk'te beraber tartışma programı yaptık. O gün yazdığı yazıdan pasaj okuyorum diyor. "Hangi geri zekalı yazmış bunu. Böyle şey olmaz" diyor. Karşı çıkmaya odaklanmış ya. Ben de diyorum ki bu senin yazın, okumuyor musun? Yoksa başkası mı yazıyor?"

Ahmet Tezcan'dan Ataklı'nın 'pavyon' sözlerine çıkış: Kim bu geri zekalı der ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.