Ahmet Nur Çebi aday olmazsa Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak

Olağanüstü seçim kararı alan Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olmaması durumunda yönetimde asbaşkan olarak görev alan Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak.

Seçim kararı alan Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurulun tarihi belli oldu. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin adaylığını koyup koymayacağı merak edilirken, yeni bir başkan adayı daha çıktı. Şayet Çebi başkan adaylığını açıklamazsa, mevcut yönetimde asbaşkan olarak görev alan Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak.

GÖZLER EMRE KOCADAĞ'DA

Başkan Ahmet Nur Çebi önderliğinde toplanan yönetim kurulu, seçim tarihini belirledi: 17 Aralık. Siyah Beyazlılar, yeni başkan ve yönetim kurulunu bu tarihte belirleyecek.

Milliyet'in haberine göre; Başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı ise en kısa süre içinde resmen belli olacak. Başkan Çebi'nin aday olmaması halinde mevcut yönetimde Asbaşkan olarak görev yapan Emre Kocadağ, adaylığını açıklayacak.

Ahmet Nur Çebi aday olmazsa Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.