Ahmet Mümtaz Taylan öpüşürken bakın nasıl yakalandı!

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, sevgilisi Irmak Zileli ile kafede kimselere aldırmadan öpüşürken görüntülendi.

52 yaşındaki oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, adeta ikinci baharını yaşıyor. Daha önce kendisi gibi oyunculuk yapan Ayçin İnci ile evli olan Taylan, eylül ayından bu yana roman yazarı Irmak Zileli ile birlikte. Ahmet Mümtaz Taylan ve 39 yaşındaki yazar sevgilisi, Bebek'teki bir kafede, İstanbul Boğazı'na karşı romantik anlar yaşadı.

KULAĞINA SÜREKLİ BİR ŞEYLE FISILDADI

Mekana birlikte gelen çift, en ön masaya geçerek yemeklerini yedikten sonra çaylarını yudumladı. Bu sırada Taylan'ın, kur ve şakalar yaptığı sevgilisi Zileli'nin kulağına bir şeyler fısıldaması dikkat çekti.

52-yasindaki-oyuncu-ahmet-mumtaz-taylan-10281994_4166_m

İKİLİ KİMSELERE ALDIRMADAN ÖPÜŞTÜ

Tam o anlarda aşka gelen ikilinin çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden öpüşmesi şaşkınlık yarattı. Mümtaz Taylan daha önceleri de Irmak Zileli ile el ele görüntülenmiş, evlilik sorularına yine bir soruyla cevap vermişti: "Hanımefendiyi çok seviyorum yetmez mi?"

52-yasindaki-oyuncu-ahmet-mumtaz-taylan-10281994_1902_m

Ahmet Mümtaz Taylan öpüşürken bakın nasıl yakalandı! ile ilgili etiketler ahmet mümtaz taylan ırmak zileli ayçin inci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.