Ahmet Misbah Demircan ile Ali Rıza Demircan, Oylum Talu'ya konuk oldular

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, babası ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan ile birlikte Habertürk'te Oylum Talu'nun canlı yayın konuğu oldular.

Hayli sıcak bir sohbetin yaşandığı programda Ahmet Misbah Demircan ile Ali Rıza Demircan nasıl bir baba-oğul ilişkisi yaşadıklarını aktarırken, her hafta buluşarak sohbet ettiklerini ifade ettiler. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Babamla her hafta bir kritik yaparız. Politika konuşuruz, ekonomi konuşuruz, istişare yaparız. Ama malum hayli yoğunuz. Bir eve gidebiliyorum bir işte anne ve babama" dedi. Baba Ali Rıza Demircan ise önceliğin anne de olduğunu söyleyerek, "Anne aylarca karnında taşıyan, ömür boyu kalbinde taşıyan olarak önceliklidir elbette" diye konuştu.

demircan2

Ahmet Misbah Demircan'ın belediye başkanlığındaki performansıyla ilgili yorumunun sorulması üzerine ise Ali Rıza Demircan, "Tabii Beyoğlu da Türkiye gibi değişiyor. 3 dönem seçildiğine göre bir teveccüh var. Biz seviyoruz, takip ediyoruz, dua ediyoruz. Oğlum oğlumdur ama Beyoğlu Belediye başkanıdır." ifadelerini kullandı.

Çocuklarına en çok neleri tavsiye ettiği sorulan Ali Rıza Demircan, "Ben 18 yaşımda baba oldum. Ben çocuklarımla büyüdüm. Çocuklarıma dün de bugün söyleyeceğim, yaradan ile irtibatınızı sağlam tutun. Doğaya, hayvana, insana gerekli değeri verdin, her mevzuda bilge kişilerle istişare yapın. Dün de bunu söyledim, bugün de bunu söylerim" dedi.

ailefoto1

Ahmet Misbah Demircan ise, "Babam doğru bildiğinden, inandığından asla vazgeçmez. Bunu da çocuklarına hep söyler. O kararlılığı hep vardı; bize de böyle bir etkisi var." diye konuştu.

Programda aile albümünden fotoğraflar paylaşıldı.

ailefoto2

Ahmet Misbah Demircan ile Ali Rıza Demircan, Oylum Talu'ya konuk oldular ile ilgili etiketler Ahmet Misbah Demircan Ali Rıza Demircan Oylum Talu
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.