Ahmet Kural'la Murat Cemcir ayrı düştü!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural geçtiğimiz akşam bir restoran çıkışı objektiflere takıldı. Kural, ilişkisi ve yakın arkadaşı Murat Cemcir ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Son dönemde sevgilisi Sıla'ya olan aşkıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu, Ahmet Kural önceki akşam Gümüşsuyu’ndaki bir restoranda Uğur Yücel ve Şinasi Yurtsever’le bir araya geldi. Kural, iki ünlü oyuncuyla yeni filmi “Ailecek Şaşkınız” hakkında sohbet etti.

"BİR AMACA DOĞRU GİDİYORUZ"

Kural, Sıla’yla ilişkisi sorulunca “İlişkimiz mükemmel gidiyor. Her şey yolunda. Bir amaca doğru gidiyoruz” diyerek güldü.

5a2a8c78c03c0e21c04e765e

MURAT ORADA AHMET BURADA

Ahmet Kural’ın filmde başrolü paylaştığı Murat Cemcir ise aynı dakikalarda restoranın hemen karşısındaki Ali Ocakbaşı’nda bir kadın arkadaşıyla yemekteydi. Kural, “Neden farklı mekanlardasınız?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “O orada, biz burada. Ailecek şaşkınız!”

Bir kadınla yemek yediği mekandan tek başına ayrılan Murat Cemcir, muhabirlerle selamlaştı ancak soruları yanıtsız bıraktı.

5a2a8cabc03c0e21c04e7663

Ahmet Kural'la Murat Cemcir ayrı düştü! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Murat Cemcir Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.