Ahmet Kural'dan şok açıklama: "Sıla ne derse o..."

Sıla, Harbiye Açıkhava konser serisinin dördüncü akşamında farklı bir heyecan yaşadı. Sevgilisi Ahmet Kural, sanatçıyı en ön sıradan izledi. Kural, konser öncesi sessizliğini bozdu.

Sıla, Harbiye Açıkhava konser serisinin dördüncü akşamında farklı bir heyecan yaşadı.

Sevgilisi Ahmet Kural, sanatçıyı en ön sıradan izledi. Ahmet Kural, konser öncesi sessizliğini bozdu.

eryeryeryrtyer

ALIŞTIK BİRBİRİMİZE

Nurgül Yeşilçay’ın doğum gününde değil, arkadaş ortamında tanıştık. Hayat sürprizlerle dolu. Her şey çok güzel gidiyor.

etewyetew

Alıştık birbirimize. Ben şimdiye kadar hiç konuşmadım, Sıla Hanım ne diyorsa odur. Evlilik soruluyor ama böyle şeyler de konuşulmaz arkadaşlar. Hayırlısı, nasip diyelim.

wetetwtw

GÖRÜRSÜNÜZ ELBET BİZİ

Ailecek Şaşkınız” adlı filme başladık. Çekimler nedeniyle önceki konserlere gelemedim. İlk kez Sıla Hanım’ı canlı canlı izleyeceğim. Bildiğiniz terledim heyecandan. İlişkimizi korumak adına basından uzak duralım diye bir kuralımız yok. Daha yeniyiz. Görürsünüz elbet bizi.

wetwetwert

Sıla, konserin açılışında sevgilisi Ahmet Kural’ın gözlerine bakıp “Seni niye öne vermişler? Bak o konuştuğumuz şey oldu” diyerek gülmeye başladı.

İkili konser sonrası da Harbiye Açıkhava’dan el ele ayrıldı.

Hürriyet

Ahmet Kural'dan şok açıklama: "Sıla ne derse o..." ile ilgili etiketler Ahmet Kural Sıla ilk kez el ele sürpriz sıla ne derse o
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.