Ahmet Kural ve Sıla'dan beklenen haber geldi!

Bu yılın başlarında ilişkilerini noktalayan yakışıklı oyuncu Ahmet Kural ve Sıla, ayrılığa ancak 8 ay dayanabildi. Sevilen sanatçıların tekrar bir araya gelmesi hayranlarını sevince boğdu.

Ünlüler dünyasının en yakıştırılan çifti olarak gösterilen ve ani ayrılık kararıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Ahmet Kural ve Sıla, ayrılığa 8 ay dayanabildi. Sevilen şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural barıştı.

ANİ BİR KARARLA AYRILMIŞTI

Sıla ile Ahmet Kural 2017 yılında aşk yaşamaya başlamış, evlenecekleri konuşulan çift 2018 yılının Şubat ayında ani bir kararla ayrılmıştı.

Ahmet Kural ve Sıla'dan beklenen haber geldi!

8 AYLIK AYRILIK BİTTİ

Sıla ve Ahmet Kural, psikolog Esra Ezmeci'nin yazdığı psikolojik roman Süt Lekesi’nin tanıtım toplantısında bir araya geldi ve aynı karede fotoğraf vermekten çekinmedi.

Esra Ezmeci, Instagram hesabından söz konusu fotoğrafları “Kitaplar, her insanın hayatından, ruhundan parçalar barındırır. Her biri ayrı değer olan arkadaşlarımla bir araya geldik” notuyla paylaştı.

Sıla, Ahmet Kural ile ayrılığının ardından sık sık saçlarının şeklini değiştirmesiyle gündeme gelmiş ve depresyonda olduğu iddia edilmişti.

Ahmet Kural ve Sıla'dan beklenen haber geldi! - Resim : 2

Ahmet Kural ve Sıla'dan beklenen haber geldi! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Sıla barıştı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.