Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik aşkında yeni gelişme!

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik, geçtiğimiz günlerde 4 yıllık ilişkilerini noktaladıklarını sosyal medya hesaplarında duyurmuştu. Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.

Uzun süredir aşk yaşayan Avukat Çağla Gizem Çelik ile oyuncu Ahmet Kural'dan üzücü haber gelmişti. Ünlü çift, ilişkilerini noktalama kararı aldıklarını açıklamıştı.

"İLİŞKİMİZİ DOSTÇA VE SAYGIYLA BİTİRDİK"

'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı' gibi yapımlarda rol alan Ahmet Kural, ayrılık kararıyla ilgili şu paylaşımı yapmıştı:

Herkese merhaba. Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Büyük bir felaket sonrasında ana gündemimiz yaralarımızı birlikte sarmak olmalı. Bundan daha önemli bir gündemimiz olamaz. Ülkemizin bu yoğun ve hassas gündemini gereksiz yere meşgul etmemek adına ortak bir açıklama yapma kararı verdik. Dört yıldır sevgi ile süren ilişkimizi, dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz.

"HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN"

Çağla Gizem Çelik ise Ahmet Kural ile el ele fotoğrafını, "Her şey gönlünce olsun" mesajı ile paylaşmıştı.

AHMET KURAL'DAN SEVGİLİSİ İLE TEKNE POZU!

Ünlü oyuncudan şimdi ise güzel haber geldi. İlişkilerine bir şans daha veren Çağla Gizem Çelik ve Ahmet Kural, barıştı. Instagram hesabından sevgilisiyle teknede olduğu bir fotoğrafı paylaşan Ahmet Kural, kalp emojisi koyarak ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettiklerinin müjdesini verdi.

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik aşkında yeni gelişme!

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik aşkında yeni gelişme! ile ilgili etiketler Ahmet Kural
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.