Ahmet Kural & Çağla Gizem Çelik aşkında mutsuz son

'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Kıbrıs: Zafere Doğru' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'ten kötü haber geldi. Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ve evlilik hazırlığı yapan çift sürpriz bir kararla ayrıldı. İkili ayrılık haberini sosyal medyadan duyurdu.

Şarkıcı Sıla ile olaylı bir şekilde ayrılan ve Sıla'yı darp ettiği gerekçesiyle yargılanan 40 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural, aradığı mutluluğu Çağla Gizem Çelik'te bulmuştu. Evlilik hazırlığı yapan oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ayrıldı.

Ahmet Kural & Çağla Gizem Çelik aşkında mutsuz son

AYRILDIKLARINI ORTAK AÇIKLAMA İLE DUYURDULAR

"İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirdik" diyen Ahmet Kural, üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Kural, ayrıldığı sevgilisi ile yaptıkları ortak açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba,
Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Büyük bir felaket sonrasında, ana gündemimiz yaralarımızı birlikte sarmak olmalı.
Bundan daha önemli bir gündemimiz olamaz. Ülkemizin bu yoğun ve hassas gündemini gereksiz yere meşgul etmemek adına ortak bir açıklama yapma kararı verdik.
4 yıldır sevgi ile süren ilişkimizi, dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz.
Çağla - Ahmet"

Ahmet Kural & Çağla Gizem Çelik aşkında mutsuz son - Resim : 2

Çağla Gizem Çelik ise Ahmet Kural ile el ele fotoğrafını Instagram sayfasından "Her şey gönlünce olsun" notuyla paylaştı. Çiftin ayrılık kararı ise fanlarını üzdü.

 Ahmet Kural & Çağla Gizem Çelik aşkında mutsuz son - Resim : 3

Ahmet Kural 2021 yılında kendisine yöneltilen evlilik sorularına ''Yakın zamanda, önümüzdeki sene'' yanıtını vermişti.

Ahmet Kural & Çağla Gizem Çelik aşkında mutsuz son ile ilgili etiketler Arda Kural
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.