Ahmet Hakan: CHP olaya oy hesabıyla bakıyor

CHP'li Fikri Sağlar'ın 'Türbanlı hâkim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var.' sözleri nedeniyle bugünkü köşesinde CHP yönetimini eleştiren Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, ''CHP konuyu içselleştirmiş, çünkü olaya oy hesabıyla bakıyorlar. Durum böyle olunca da Fikri Sağlar’ların bir çuval inciri berbat etmesi kaçınılmaz hale gelebiliyor.'' ifadelerini kullandı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Türbanlı hâkim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var.” sözleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Fikri Sağlar üzerinden CHP’yi eleştirdi.

''CHP OLAYA OY HESABIYLA BAKIYOR''

CHP’nin başörtü konusunda “bayağı bir mesafe kat ettiğini” söyleyen Hakan, “İyi ama böyle bir strateji yürütülürken, nasıl oluyor da CHP’nin en deneyimli isimlerinden Fikri Sağlar, bu stratejiyi tuzla buz edecek türde bir çıkış yapabiliyor?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Çünkü içselleştirmemiş durumdalar konuyu... Çünkü olaya oy hesabıyla bakıyorlar... Çünkü “kıyafet özgürlüğü” bağlamını partinin genel iklimine yerleştirmediler... Çünkü hiçbir özeleştiri yapmadılar... Çünkü olaya rakibin elinden koz almak olarak yaklaşıyorlar.”

Hakan, son olarak, “Durum böyle olunca da Fikri Sağlar’ların bir çuval inciri berbat etmesi kaçınılmaz hale gelebiliyor” değerlendirmesine bulundu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Ahmet Hakan: CHP olaya oy hesabıyla bakıyor ile ilgili etiketler Ahmet Hakan CHP Hürriyet türban fikri sağlar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.