"Reis, Gökçek-Tuna tartışmasına dur diyecek!"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan: Reis, Gökçek - Tuna tartışmasına dur diyecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir programda hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye yükseldiğini söyledi.

Söz konusu açıklamaya, sosyal medyada, "Tuna, Melih Gökçek’i canlı yayında deşifre etti" şeklinde yer buldu.

Konuyu bugün köşesine taşıyan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise, bu tartışmaya "dur" diyecek olanın Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu yazdı.

İşte o yazı;

GÖKÇEK / TUNA KAPIŞMASINA ‘REİS’ KESİN DUR DİYECEK!

- Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek’i ima yollu hafriyat vurgunu yapmakla suçladı.

*

- Buna karşılık Melih Gökçek de rakamlar vererek kendini savundu ve Mustafa Tuna’ya resmen ve alenen “yalancı” dedi.

*

- Yerel seçimlerin yaklaşmakta olduğu bir dönemde aynı partinin çatısı altında yer alan halef/selef başkanların birbirlerini çok ağır bir şekilde suçlamaları en çok kime yarar? Tabii ki CHP’nin Ankara adayı olma ihtimali yüksek olan Mansur Yavaş’a yarar.

*

- Ankara gibi önemli bir şehri kaybetmemek adına Süleyman Soylu gibi AK Parti’nin son dönemdeki en popüler isimlerinden birini aday olarak göstermeyi bile düşünen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kavgaya müdahale edeceğini söylemek için kâhin olmaya gerek yok.

*

- İyi ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kavgaya el koymasının ardından ne olacak? Bence şöyle bir şey olacak: Mustafa Tuna, “Ben öyle demek istemedim, yanlış anlaşıldım” falan diyerek geri vites yapacak. Bahse var mısınız?

 

"Reis, Gökçek-Tuna tartışmasına dur diyecek!" ile ilgili etiketler Melih Gökçek Ahmet Hakan Erdoğan mustafa tuna
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.