Ahmet Davutoğlu'nun sağ kolundan Sedat Peker videosu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sağ kolu olan Taha Ün'ün, Sedat Peker'e seslendiği bir video sosyal medyada paylaşıldı. Videoda Ün'ün, Peker'e 'abi', Peker'in ise Ün'e "aslan kardeşim" diye seslendiği görüldü.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun A takımında yer alan Taha Ün'ün, yıllar önce yayınladığı bir video yeniden gündem oldu.

"SEDAT ABİ SEN DE VAR MISIN?"

Çektiği videoda, Sedat Peker'e 'abi' diye seslenen Ün'ün, "Yeniden büyük Türkiye için, yeni bir dünya için ben de varım. Sormak istiyorum Sayın Sedat Peker, Sedat abi sen de var mısın?" ifadesini kullandığı görüldü.

Ün'ün videosuna yine videolu bir şekilde karşılık veren Peker'in "Taha aslan kardeşim mesajını aldım" diye karşılık vermesi dikkat çekti.

Sedat Peker ayrıca Taha Ün'ün 2015 yılındaki düğüne katılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Toygun Atilla, "Taha Ün ile Sema Silkin Ün’ün nikah töreninin davetlisi Sedat Peker’di. Dün,”mafya iktidar” sorgulaması yapan A.Davutoğlu, acaba partisinin genel başkan yardımcısı Sema Silkin Ün’e düğün davetlileri Sedat Peker ile olan ilişkilerini de sorguladı, sordu mu?" ifadelerini kullanmıştı.

 

Ahmet Davutoğlu'nun sağ kolundan Sedat Peker videosu ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Sedat Peker Gelecek Partisi Taha Ün

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.