Ahmet Çalık'ın vefat haberini duyuran A Spor muhabiri gözyaşlarını tutamadı

Konyaspor'un tecrübeli savunmacısı Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi spor camiasını ve kamuoyunu yasa boğdu. Çalık'ın vefat haberini kazanın gerçekleştiği yerden veren A Spor muhabiri İbrahim Doğan gözyaşlarını tutamadı. Doğan'ın o anları canlı yayına damga vurdu.

Süper Lig'de Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık'tan acı haber geldi. Eski Galatasaraylı futbolcu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin bilgi veren A Spor muhabirinin duygu dolu anları ise canlı yayına damga vurdu.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ankara-Niğde yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Ahmet Çalık, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 27 yaşındaki futbolcunun ölüm haberini A Spor ekranlarından canlı yayında aktaran muhabir İbrahim Doğan gözyaşlarına hakim olamadı. Deneyimli muhabirin o anları izleyenlerin yüreğini yaktı.

YAŞANANLARIN PERDE ARKASINI ANLATTI

Yaşananların perde arkasını aktaran İbrahim Doğan, "Ahmet Çalık, Ankarada'ydı. Konya'ya dönüyordu. Ankara-Niğde otoyolunda yaşanan vahim kaza sonucunda Konysporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın ne yazık ki hayatını kaybettiğini söyleyebiliriz" dediği sırada önce sesi titredi ve ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Doğan konuşmasının devamında, "Bu durum tabi bizleri de üzdü. Bütün Konyaspor camiasını üzdü. Şu anda Konya'da bir yas havasının, matem havasının olduğunu söyleyebiliriz."

Ahmet Çalık'ın vefat haberini duyuran A Spor muhabiri gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler kaza vefat Ahmet Çalık a spor ibrahim doğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.