Ahmet Çalık'ın sevgilisi kimdir? Nişanlısının adı ne?

Konyaspor forması giyen başarılı oyuncu Ahmet Çalık Niğde-Ankara yolunda geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Çalık'ın ölümü başta ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Ölüm haberlerinin ardından  Ahmet Çalık'ın özel hayatı da büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Nişanlı olduğu bilinen Çalık'ın sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Ahmet Çalık'ın sevgilisi kimdir? Nişanlısının adı ne? ayrıntılar haberimizde...

Galatasasay'dan Konyaspor'a transfer olan başarılı futbolcu Ahmet Çalık, 28 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Saat 09.30 sularında Nigde-Ankara yolunda kaza yapan ve aracı şarampole yuvarlanan futbolcu Ahmet Çalık'ın ani ölümü başta ailesi, yakındaları ve tüm spor camiasını yasa boğdu.

Ahmet Çalık'ın sevgilisi kimdir? Nişanlısının adı ne?

NİKAH TARİHİ ALMAYA GİDİYORDU

Kahreden kaza ile ilgili gelen bir detay ise yürekleri acıttı. Nişanlı olan Ahmet Çalık'ın nikah günü almak için Ankara'ta gittiği öğrenildi. Ahmet Çalık'ın nişanlısı ise merak konusu oldu.

AHMET ÇALIK'IN SEVGİLİSİ KİM? NİŞANLISININ ADI NE?

Fakat Ahmet Çalık ve nişanlısına ait bir bilgi ya da fotoğraf şu an yok. Ahmet Çakır'ın nişanlısı kim sorusunun yanıtı da henüz yok. Çalık'ın Instagram hesabında ve kolunda dövme olarak yer alan "S" harfi ise şimdilik nişanlısına yönelik elimizde olan tek bilgi. Çalık'ın nişanlısı hakkında detaylar belli olunca haberimizde yer vereceğiz. 

AHMET ÇALIK KİMDİR?

Ahmet Çalık 26 Şubat 1994 doğumludur. Ankara’da dünyaya gelen Çalık defans -stoper mevkiinde oynuyordu. 4 Ekim 2020 tarihinde Konyaspor’a katılan futbolcunun anlaşması 30 Haziran 2025’te sona eriyordu.

Kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Ahmet Çalık, 2017 yılında 2.5 milyon Euro bedelle Galatasaray'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki tecrübeli stoper Ekim 2020'de ise Konyaspor’a geçmişti.

 

Ahmet Çalık'ın sevgilisi kimdir? Nişanlısının adı ne? ile ilgili etiketler ölüm vefat Ahmet Çalık
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.