Ahmet Çalık'ın attığı tweet gündem oldu... Yazdıkları yürekleri burktu

27 yaşındaki Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın geçirdiği talihsiz trafik kazasından sonucu hayatını kaybetmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Ahmet Çalık'ın 9 yıl önce Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımı gündem oldu. Genç yıldızın tweeti yürekleri burktu.

Konyaspor'un milli stoperi Ahmet Çalık, Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi’nde seyir halindeyken sürücüsü olduğu aracın direksiyon hakimiyetini kaybeti ve şarampole yuvarlandı. Ahmet Çalık'ın seneler önce attığı o tweet yürekleri burktu.

AHMET ÇALIK'IN SENELER ÖNCE ATTIĞI TWEET YÜREKLERİ BURKTU

Kariyerine Gençlerbirliği'nde başlayan daha sonra Galatasaray'a transfer olan Ahmet Çalık, iki sezon önce Konyaspor'a transfer olmuştu. Abdülkerim Bardakçı ile yakaladığı uyumla takımının başarısında büyük payı bulunan Ahmet Çalık, bu sabah geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

 

'ÖMÜR İÇİN HAYALLER KURARKEN ÖLÜM İÇİN NE YAPMAKTAYIZ?'

Ahmet Çalık'ın 2013 yılında bir Cuma günü attığı tweet gündeme geldi. Ahmet Çalık 6 Ağustos 2013'te attığı tweette 'Ömür için hayaller kurarken, ölüm için ne yapmaktayız? Hayırlı Cumalar' notunu paylaşmıştı.

Ahmet Çalık'ın attığı tweet gündem oldu... Yazdıkları yürekleri burktu

 

 

Ahmet Çalık'ın attığı tweet gündem oldu... Yazdıkları yürekleri burktu ile ilgili etiketler Konyaspor Trafik kazası Ahmet Çalık
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.