Ahmet Çakar'ın tahmini Gökmen Özdenak'ı kızdırdı! Suratına fırlattı... / VİDEO

Beyaz Futbol'da yine çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Sarı Lacivertli takımı derbilerde Yusuf Fahir Baba'nın koruduğu iddia edildi. Ahmet Çakar ise program sırasında transa geçip Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin sonucunu bir kağıda yazdı. Tahmine kızan Gökmen Özdenak ise sonuç yazılı kağıdı yırtıp Çakar'a fırlattı.

Spor yazarı Ahmet Çakar son zamanlarda bulunduğu skor tahminleriyle gündem olmaya devam ediyor. Ahmet Hoca'nın son bombası ise Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin skor tahmini oldu.

Sarı Lacivertli takımı derbilerde Yusuf Fahir Baba'nın koruduğu iddia edilirken, Ahmet Çakar transa geçti. Bir süre sonra kağıdı kalemi eline alan Çakar, tahminini yazıp bir zarfa koydu ve Ertem Şener'e teslim etti.

Şener'den zarfı alan Sinan Engin "Skor bana çok mantıklı gelmedi. Benim hoşuma gitmedi" sözleri ile tepki gösterdi.

Gökmen Özdenak ise 3-1'lik tahminin yazdığı kağıdı yırtıp "Sen nasıl böyle bir skor yazabiliyorsun. Ayıp ayıp" deyip Ahmet Çakar'a fırlattı...

YUSUF FAHİR BABA KİMDİR?

Yusuf Fahir Baba, Soyadı Kanunundan sonra Yusuf Fahir Ataer ismini almıştır.

İstanbul'un önde gelen Bektaşi babalarından olan Yusuf Fahir Ataer, Fenerbahçe'nin temeli sayılan Black Stockings futbol takımı oyuncularından biriydi.

BLACK STOCKINGS FUTBOL TAKIMI

1899 yılında Fenerbahçe'nin kurucularından Fazıl Hüsnü Kayacan ve arkadaşları tarafından kurulan Siyah Çoraplılar-Black Stockings futbol takımı, monarşi rejiminin baskıları sonucunda kapatılmış, daha sonra da 1902 yılında Kadıköy Futbol Kulübü altında yeniden faaliyete geçmişti. Fakat, bu kulüpte rejimin baskılarına fazla dayanamamıştı. Kadıköylü gençler tarafından oluşturulan bu kulüpler, ancak 1907 yılında sürekli faaliyete geçebilmiş ve Fenerbahçe Spor Kulübü ismini almıştır.

Ahmet Çakar'ın tahmini Gökmen Özdenak'ı kızdırdı! Suratına fırlattı... / VİDEO ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Ertem Şener Fenerbahçe Galatasaray Derbi Süper Lig Sinan Engin gökmen özdenak beyez futbol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.