Ahmet Çakar'ın koruduğu hakem kim? Savcılık harekete geçti

Faal bir Süper Lig hakeminin kendisine “Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar” dediği iddiasında bulunan Ahmet Çakar'a "Kim o hakem" diye soruldu. TFF'ye bu bilgiyi vermeyen Çakar'ı konuşturmak için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı devreye girdi.

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV’deki programında, faal bir hakemle görüştüğünü ve hakemin kendisine “Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar” dediğini iddia etmişti.

“Bana işkence yapsalar bile ben bu hakemi satmam, ismini vermem. İsmi de önemli değil” diyen Çakar'ın bu sözleri üzerine harekete geçen Türkiye Futbol Federasyonu, Çakar’ın faal bir hakemle görüşme yaptığı iddiasıyla ilgili gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

"Televizyon yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, faal bir hakemle görüşme yaptığını iddia ederek, bir süredir hakem camiasını töhmet altında bırakan açıklamalarda bulunmaktadır.

Açıklamalarında herhangi bir somut kanıt sunmayan Ahmet Çakar, görüşme yaptığını iddia ettiği hakemin ismini açıklamayacağını defalarca vurgulamıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu, Ahmet Çakar’ın müteakip defalar gündeme getirdiği iddialarla ilgili gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunmuştur.

Kamuoyuna saygılarımızla."

Ahmet Çakar'ın koruduğu hakem kim? Savcılık harekete geçti ile ilgili etiketler Ahmet Çakar TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.