Ahmet Çakar'ın çıldırtan kehaneti!

Ahmet Çakar skor tahmini vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Dün akşam karşı karşıya gelen Bayern Münih ile Beşiktaş arasında oynanan maçın skorunu tahmin eden Ahmet Çakar'ın videosu sporseverler tarafından merakla araştırılıyor. Çakar'ın Beşiktaş'ın 5-0 yenileceğine dair tahminini bir zarf içinde Beşiktaş'a yakınlığı ile bilinen Sinan Engin'e verdiği görüldü.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Bayern Münih'e 5-0 yenildiği maçın skorunun Beyaz Futbol yorumsucu eski hakem Ahmet Çakar tarafından önceden tahmin edildiği ortaya çıktı. Sinan Engin'in tahmin yazılı kağıdı yırtıp attığı bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü... Ahmet Çakar'ın skor tahmini merakla araştırılmakta... Detayları ve videoları haberimizde bulabilirsiniz.

Ahmet_Cakar_Bayern_Munih_Besiktas_mac_skor_tahmini_5-0_bildi_icerik

AHMET ÇAKAR'IN KEHANETİ TUTTU

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Bayern Münih'e 5-0 yenildiği maçın skorunun Beyaz Futbol yorumsucu eski hakem Ahmet Çakar tarafından önceden tahmin edildiği ortaya çıktı.

Çakar'ın Beşiktaş'ın 5-0 yenileceğine dair tahminini bir zarf içinde Beşiktaş'a yakınlığı ile bilinen Sinan Engin'e verdiği görüldü.

Maçtan önce zarfı açan ve 5-0'lık tahmini gören Engin adeta çıldırdı. Bu skorun tahmin olmadığını, bir temenni olduğunu söyleyen Sinan Engin, Çakar'ı Alman ekolünden olmakla suçladı.

Sinan Engin'in tahmin yazılı kağıdı yırtıp attığı bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü...

İşte Ahmet Çakar'ın skor tahmini...

TUR MUCİZELERE KALDI

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş deplasmanda Bayern Münih'e 5-0 yenildi.

Devler Ligi'nde Porto, Monaco, Leipzig'in bulunduğu grubu namağlup lider bitirerek tarihi bir başarıya imza atan siyah beyazlılar Alman temsilciisne karşı sahaya Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Love 11'i ile çıktı.

Siyah beyalılarda Domagoj Vida 16. dakikada ceza sahası ön tarafında Robert Lewandowski'ye yaptığı müdahale sonrasında maçın hakemi Ovidiu Hategan tarafından kırmızı kartla cezalandırldı ve oyun dışında kaldı. 19. dakikada Vagner Love gole çok yaklaştı ancak Brezilyalı yıldızın şutu üstten auta çıktı. 29. dakikada Bayern Münih atağında Mats Hummels'in kafa vuruşunda Fabri kalesinde adeta devleşti ve gole izin vermedi.

İlk yarının 38. dakikasında siyah beyazlılar Quaresma ile Bayern kalesinde etkili olurken Mats Hummels'ten sıyrılan Quaresma'nın şutunda Ulreich topu kornere çeldi.

Bayern Münih 43. dakikada Thomas Müller'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İlk yarıda ayrıca Bayern Münih'te James Rodriguez sakatlandı ve yerini Arjen Robben'e bıraktı.

İkinci yarıda Bavyera ekibinin gollerini 52. dakikada Kingsley Coman, 66. dakikada Thomas Müller ve 79. ve 88. dakikalarda da Robert Lewandowski kaydetti.

Münih'teki Allianz Arena'da yapılan maçta tribünlerde 70 bin taraftar yer alırken, bunun yaklaşık 5 binini Türk seyirciler oluşturdu. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Rövanş karşılaşması 14 Mart Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.

Ahmet_Cakar_Bayern_Munih_Besiktas_mac_skor_tahmini_5-0_bildiSDFASFA

AHMET ÇAKAR KİMDİR?

Ahmet Murat Çakar, 3 Ağustos 1962 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

1980 senesinde İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra aynı sene İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Tıp eğitimi almaya başlayan Çakar, 1986 senesinde pratisyen hekim olarak olarak göreve başladı.

Doktorluğun yanı sıra hakemlik de yapan Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100'ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti.

Ahmet Çakar, Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş iki Türk hakeminden biridir. Ayrıca Şampiyonlar Liginde görev yapan üç Türk hakeminden birisidir.

1997 senesinde hakemlik kariyerini bitirdikten sonra yorumculuk ve yazarlığa başlamıştır.

Çakar, 25 Şubat 2004 tarihinde doktorluk yaptığı sağlık ocağından çıkarken, vücuduna isabet eden beş kurşunla vuruldu. Vurulma sebebi ve vuran kişiler belirlenemedi. Saldırının sebebinin spor programlarında yaptığı yorumlardan kaynaklandığı düşünülmektedir.

Şuan Ertem Şener'in sunduğu "Beyaz Futbol" programında yorumculuk yapmaktadır.

Ahmet_Cakar_Bayern_Munih_Besiktas_mac_skor_tahmini_5-0_bildifsafas

SİNAN ENGİN KİMDİR?

Sinan Engin, 4 Kasım 1964 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi.

1974 senesinde Beşiktaş'ın altyapısında oynamaya balayan Engin, 1982 senesinde profesyonel takıma heçiş yaptı.

1982-89 yılları arasında Beşiktaş formasıyla toplam 99 maça çıkan Sinan Engin, 11 kez rakip ağları havalandırdı.

Ardından 1989-90 sezonunda Adana Demirspor'da forma giydi ve burada çıktığı 11 maçta 4 gol attı.

1990 senesinde MKE Ankaragücü'ne transfer olan Sinan Engin 1993 senesine kadar oynadığı takımda toplam 69 maça çıktı ve 24 gol atabildi.

Sonraki sezon Sarıyer'de oynadı ve burada çıktığı 14 maçta gol atamayarak futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

Futbolculu kariyerinin ardından teknik direktörlük yapan Sinan Engin, ilk olarak 1998 senesinde Kuşadasıspor'da görev aldı. Sonraki yıllarda Boluspor ve Ankraspor'da görev aldı.

İlerleyen dönemlerde Beşiktaş menajerliğine getirilen Engin, 100. yılında şampiyon olan takımda büyük emek sarfetti.

Ahmet Çakar'ın çıldırtan kehaneti! ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Beşiktaş skor tahmini Sinan Engin