Ahmet Çakar'ı ağlatan japon şarkısı Ertem Şener'i gülme krizine soktu...

Beyaz TV'nin efsane futbol programı "Derin Futbol"da bu kez gözyaşları kahkahalara karıştı. Japon şarkısı "Suki yo" ile Ahmet Çakar gözyaşlarına boğulurken, Ertem Şener kahkahalara boğuldu...

Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV'de yayımlanan Derin Futbol programında Japon şarkıcı Saori Yuki'nin 'seni seviyorum' anlamına gelen 'Suki Yo' şarkısı Ahmet Çakar'ı ağlattı.

Saori Yuki ile 1993 yılında Tokyo'da tanıştığını belirten Ahmet Çakar, Japon şarkıcıyla ilgili anılarını gözyaşları içinde anlattı.

O sırada fonda ise "Suki Yo" adlı şarkı çalıyordu. Söylenişi nedeniyle Türkiye'de esprilere konu olan şarkı Ertem Şener'i gülme krizine soktu.

Şener masadan kalkmak zorunda kalırken, Rasim Ozan Kütahyalı'nın da şarkının telaffuzu ile ilgili espriler yaptığı görüldü.

Stüdyoda bunlar yaşanırken, Çakar istifini bozmadan şarkı ve şarkıcı ile ilgili anılarını gözyaşları içinde anlattı..

Ahmet Çakar'ı ağlatan japon şarkısı Ertem Şener'i gülme krizine soktu... ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Ertem Şener Rasim Ozan Kütahyalı derin futbol suki yo saori yuki
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.