Ahmet Çakar'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Berkay ile Arda kavgası sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme oturdu.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Arda Turan- Berkay kavgası sonrası attığı tweetlerle sosyal medyada olay oldu.

“DELİKANLILIĞIN KİTABINDA EVLİ KADINLARA SARKMAK DA VARMIŞ”

Çakar, Arda Turan için sosyal medya hesabından “Allah cezanı versin Arda,yine sı*tın Hep adamlıktan söz ederdin , ben delikanlıyım derdin ya. Demek adamlık ve delikanlılığın kitabında evli kadınlara sarkmak da varmış…” yorumunu yazdı.

Ahmet Çakar'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım!

“SİZDEN UTANIYORUM”

Ahmet Çakar, Berkay için ise, “Eeee Berkay efendi. Etme bulma dünyası. Çalarsan komşunun kapısını ,birgün çalarlar kapını. İkiniz de aynısınız. Sıkıştınız mı utanmadan din ,Allah,vatan millet laflarına sığınırsınız Ama her türlü rezilliği yaparsınız Sizden utanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım! - Resim : 2

Ahmet Çakar'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım! ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Arda Turan Twitter berkay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.