Ahmet Çakar'dan Jorge Jesus hakkında çok konuşulacak iddia

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Fenerbahçe geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Galatasaray’a Kadıköy’de 3-0 kaybetti. Son 5 Süper Lig maçında 3’üncü mağlubiyetini alan "Sarı-Kanarya", şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Lider Aslan'ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus tartışmaların odağı haline geldi.

PORTEKİZLİ HOCANIN İSMİ HEP GÜNDEMDE

Jesus’un ismi Brezilya ve Portekiz milli takımlarıyla geçerken Portekiz, Roberto Martinez’i takımın başına getirdi. “Sambacılar”da ise takımın başına kimin geleceği henüz belli değil. Bu belirsizlikler devam ederken eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Vole uygulamasında çok tartışılacak bir iddia gündeme attı.

"JORGE JESUS YA KENDİNİ KOVDURMAK İSTİYOR YA DA..."

Çakar, takipçilerine, “Arda Güler neden oynatılmıyor bilen var mı?” sorusunu yöneltirken devamında, “Yetenek olarak tüm zamanların en iyi Türk oyuncusu denen kardeşi oynatmayan adam ya kendini kovdurmak istiyordur ya da başka bir şeyin intikamını alıyordur.” dedi.

Çakar, Jesus'un Arda Güler'i oynatmayarak kendisini kovdurmak istediğini iddia etti. Çakar’ın “bir şeyin intikamı” derken neyi kastettiği merak konusu olurken Jesus’un kendisini Fenerbahçe’den kovdurmak istediğine dair sözleri sosyal medyada gündem oldu.

ARDA GÜLER'İN KONTRATINDAKİ BELİRSİZLİK

17 Mart 2022'de Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalayan genç oyuncunun 2025'e dek sürecek kontratında, "1500 dakikanın altında oynaması halinde serbest kalma bedeli 5 milyon euro olur. 1500 dakikanın üzerinde oynaması halinde ise serbest kalma bedeli 17.5 milyon eurodur." şeklinde bir madde olduğu yönündeki iddia, Fenerbahçeli taraftarlar arasında endişeye neden oldu. 

KAYNAK:YENİŞAFAK

Ahmet Çakar'dan Jorge Jesus hakkında çok konuşulacak iddia ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.