Ahmet Çakar'dan herkesi şaşırtan kehanet! 'Ümit Özat ölecek' dedi cevap gecikmedi: 'Duası kabul olsa...'

Ünlü spor yorumcusu, eski hakem Ahmet Çakar, Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Sivasspor - Fenerbahçe maçını yorumladığı sırada çok herkesi şaşırtan bir kehanette bulundu. Çakar, bir dönem aynı programda yer aldığı eski futbolcu Ümit Özat'ın bu akşam öleceğini (Pazartesi) duyurdu.

Ünlü spor yorumcusu, eski hakem Ahmet Çakar, Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Sivasspor - Fenerbahçe maçını yorumladığı sırada çok herkesi şaşırtan bir kehanette bulundu.

Çakar, bir dönem aynı programda yer aldığı eski futbolcu Ümit Özat'ın bu akşam öleceğini (Pazartesi) duyurdu.

Ahmet Çakar'dan herkesi şaşırtan kehanet! 'Ümit Özat ölecek' dedi cevap gecikmedi: 'Duası kabul olsa...'

''ÜMIT ÖZAT BU AKŞAM ÖLECEK''

Çakar sözlerinin tamamında, "Şu anda bir şey hissettim Ümit Özat bu akşam ölecek... Vallahi diyorum, hissettim. Yahu hissettim, ölecek." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan herkesi şaşırtan kehanet! 'Ümit Özat ölecek' dedi cevap gecikmedi: 'Duası kabul olsa...' - Resim : 2

ÖZAT'TAN ÇOK SERT CEVAP GELDİ

Ümit Özat; "Hiç düşünmüyor musun hoca bu adamın çoluğu var çocuğu var. İzlerse travma yaşar mı yaşamaz mı diye. Ama bunlar senden beklenen şeyler. Merak etme itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum. Ayrıca duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim" mesajıyla Ahmet Çakar'a çok dert bir dille tepki gösterdi.

Ahmet Çakar'dan herkesi şaşırtan kehanet! 'Ümit Özat ölecek' dedi cevap gecikmedi: 'Duası kabul olsa...' ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Ümit Özat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.