'Fenerbahçe, Aykut Kocaman'a dönecek'

Sivasspor'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için Aykut Kocaman'ı işaret etti.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç kısa bir süre önce yaptığı açıklamada gelecek sezonun yeni teknik direktörünü belirlediklerini ifade ederek "sezon bittiği zaman açıklayacağız" demişti.

O günden bugüne yaklaşık 15 gün önce Fenerbahçe içim Erol Bulut ismi ön plana çıktı.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında konuşan Ahmet Çakar ise kamuoyunun aksine sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörünün henüz belli olmadığını iddia etti.

''ENİNDE SONUNDA KOCAMAN'A DÖNECEK''

Fenerbahçe'ninn eninde sonunda Aykut Kocaman'a geri döneceğini ifade eden Ahmet Çakar, "Fenerbahçe eninde sonunda Aykut Kocaman'a dönecek. Aykut Kocaman namussuz bir adam değil ki, neden olmasın. Fenerbahçe taraftarı için kötü bir tercih değil ve Fenerbahçe camiasını da çok yakından tanıyor. Emre Belözoğlu ile de dava arkadaşlığı yaptılar" dedi.

Sinan Engin ise, ''Bilic söz konusu değil, Aykut Kocaman söz konusu değil, Mircea Lucescu söz konusu değil, Abdullah Avcı söz konusu değil'' diyerek Erol Bulut'u işaret etti.

'Fenerbahçe, Aykut Kocaman'a dönecek' ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Beyaz TV Fenerbahçe Sinan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.