Ahmet Bulut'un, İspanya'da Negredo için yaptığı görüşme ortaya çıktı! / VİDEO

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği İspanyol golcü Negredo için Menajer Ahmet Bulut'un transferini noktalamak için İspanya'ya gitmişti.

Menajer Ahmet Bulut, İspanya’da Beşiktaş’ın Negredo transferi için Valencia kulübüyle yaptığı görüşmelerin videosu ortaya çıktı.

Forvet arayışlarını hızla sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Aboubakar transferini askıya aldıktan sonra forvet girişimlerini hızlandıran Beşiktaş menajer Ahmet Bulut'u İspanya'ya gönderdi. Bulut, siyah-beyazlılar adına Negredo'nun menajeri Juanma Lopez ve Valencia kulübü Mateu Alemany transfer için İspanya'da buluştu.

AHMET BULUT KULÜP BİNASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

İspanya yerel basınından Radio Esport, yıldız oyuncunun transferini görüşmek için bir araya gelen Ahmet Bulut, Mateu Alemany ve Juanma Lopez'i görüntüledi. Spor gündemine bomba gibi düşen görüntüler büyük yankı uyandırdı. Bu görüşmeyi haberleştiren AS gazetesi gelecek sezon Negredo'nun Beşiktaş'ta oynayacağını yazdı.

Ahmet Bulut'un, İspanya'da Negredo için yaptığı görüşme ortaya çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler Beşiktaş video Transfer Ahmet Bulut menajer negredo valencis
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.