Ahmet Ağaoğlu'nun hedefi şampiyonluk: "Hakemin başlama düdüğü ile ligi belirleyeceğiz"

Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, Molde maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ligde şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro kurduklarını vurgulayan Ağaoğlu, "Hakemin başlama düdüğü ile ligi belirleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme ikinci maçında Molde ile deplasmanda karşılaşacak. Bordo-Mavililer, ilk maçta sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılmıştı.

Takımla birlikte Norveç'e giden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, zor bir karşılaşma olacağını belirterek "Ancak kazanamayacağımız bir maç değil. İnşallah turu atlayarak memlekete döneriz. Pandemiden sonra ilk uzun yolculuğumuz olacak. 2 sene oldu. Uzun yolculuk tecrübesini unutmuş durumdayız. İnşallah uçakta sıkıntı yaşamayız. 4,5-5 saat gideceğiz. Takım hemen hemen hazır. Molde’nin tek avantajı 19’uncu resmi maçlarına çıkmaları olacak. Ama her alanda onlardan daha güçlüyüz. İnşallah aksilik olmaz ve turu atlarız geliriz" dedi.

"LİGİ BELİRLEYECEĞİZ"

"İlk maçta oldukça iyiydik, oynanan oyunu beğendim. Defans zaafiyeti oluştu. Abdullah hocanın en fazla önem verdiği şey savunma güvenliği. İleriye dönük olarak sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Lig başlasın göreceğiz." diyen Ağaoğlu "Sezon başında söylemiştim; şampiyonluk mücadelesi verecek kadroyu oluşturuyoruz. Bundan sonra hakemin başlama düdüğü ile ligi belirleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"SİZİ DOYURAMADIK"

Transferlerle ilgili de esprili bir yorum yapan Ağaoğlu "Transfer yapa yapa sizi mutlu edemedik, daha doğrusu sizi doyuramadık. Transferle alakalı sorun varsa Hasan'a sor." şeklinde konuştu.

MOLDE CEPHESİNDEN AÇIKLAMALAR

Molde Teknik Direktörü Erling Moe de maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İnternetten canlı yayımlanan toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Moe, "Heyecanlıyız, karşımızda çok iyi bir takım var. İyi bir mücadele ortaya koyacağımızı düşünüyorum ama umut ediyorum ki inisiyatifi de elden bırakmadan sıkı bir maç çıkartacağız. Bireysel çok iyi oyuncuları var ama bizi iyi bir maç bekliyor, güzel bir mücadeleyle bu maçı bitirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Molde oyuncusu Eirik Hestad ise bir gazetecinin, "Haugesund maçında 5 gol attınız ancak karşılığında da 4 gol yediniz, Trabzonspor maçında farklı olarak ne ortaya koyacaksınız?" şeklindeki soruya, "Açıkçası Haugesund karşısındaki sonuçtan mutlu değiliz. Yarın daha agresif oynayacağız. Biliyoruz ki bireysel olarak çok çok iyi oyuncuları var. Biz de daha iyi mücadele edip, daha defansif bir şekilde oynayıp Haugesund'dan daha iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum." diyerek yanıt verdi.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor'un karşılaşma Uğurcan- Peres, Edgar Ie, Hugo, Trondsen, Berat, Hamsik, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme ve Djaniny 11'i ile çıkması bekleniyor.

Bordo Mavililer'de sakatlıkları süren Abdülkadir Ömür, DOrukhan Toköz ve Fode Koita karşılaşmada forma giyemeyecek.

UEFA'DAN ALİ PALABIYIK'A GÖREV

Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları için hazırlıklarını sürdürürken; UEFA da FIFA kokartlı Türk hakem Ali Palabıyık'a görev verdi. 

Palabıyık, Slovenya'nın Olimpija Ljubljana ile Portekiz'in Santa Clara takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi müsabakasını yönetecek.

Karşılaşmada Ali Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

 

Ahmet Ağaoğlu'nun hedefi şampiyonluk: "Hakemin başlama düdüğü ile ligi belirleyeceğiz" ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Süper Lig Molde
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.