Ahmet Ağaoğlu'na teknik direktör dayanmıyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, göreve geldiğinden bu yana 5. farklı teknik adamla çalışacak. Son olarak İngiliz çalıştırıcı Eddie Newton'ı kovan Bordo-Mavili kulübün başkanı, 933 günde Rıza Çalımbay, Ünal Karaman, Hüseyin Çimşir ve Newton'la çalıştı.

Geçen sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayıp Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor'da bu sezon işler iyi gitmiyor. Sezona teknik direktör Eddie Newton ile "devam" kararı vererek başlayan Bordo-Mavililer 7 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 5 puan toplayabildi. Zirve ile arasındaki puan farkını 11'e çıkartan Karadeniz ekibi, Süper Lig sıralamasında kırmızı çizgide yer alıyor.

SEZONU RIZA ÇALIMBAY İLE TAMAMLADI

8 Nisan 2018'de göreve gelen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 933 gündür görevde bulunuyor. Ağaoğlu yönetiminin göreve geldiği ilk dönemde takımın başında Rıza Çalımbay yer alıyordu. Bordo-mavililer Süper Lig'in bitimine 6 hafta kala sezonu eski başkan Muharrem Usta zamanında takımın başına getirilen Çalımbay ile tamamladı.

EN UZUN SÜRE ÜNAL KARAMAN İLE ÇALIŞILDI

Ağaoğlu yönetimi 2018-2019 sezonuna ise teknik direktör Ünal Karaman'la başladı. Bordo-mavili kulüp; bir dönem oyuncu, yardımcı hocalık ve sportif direktörlük görevlerinde bulunan Karaman ile 1.5 sezon çalıştı. Ahmet Ağaoğlu yönetiminin görevde bulunduğu sürede en uzun çalışılan teknik adam Ünal Karaman oldu.

Kayserispor'u 6-2 mağlup ettiği maçın ardından Karaman ile yollarını ayıran Trabzonspor, takımın başına  yardımcısı Hüseyin Çimşir'i getirdi. Çimşir, yönetiminde üst üste maçlar kazanarak iyi bir başlangıç yapan Fırtına, 7 Temmuz 2020'de sahasında Konyaspor'a 4-3 mağlup olup şampiyonluğu resmi olarak kaybetmesiyle birlikte Çimşir ile de yolları ayırdı.

Ardından teknik direktörlük koltuğuna yardımcı hocalardan Eddie Newton oturdu. Karısı Türk, kendi de Müslüman olan Newton, Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine getirme başarası gösterdi. 48 yaşındaki teknik adam bu sezon ise takımın sistemini değiştirme sevdasının kurbanı oldu.

Ahmet Ağaoğlu'na teknik direktör dayanmıyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Eddie Newton
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.