Ahmet Ağaoğlu: Bu düzenin değiştiğini görmeden ölmeye niyetim yok

Ahmet Ağaoğlu: "Bu düzenin değiştiğini görmeden ölmeye niyetim yok. AİHM diyor ki, TFF bağımsız değil! Adalet Bakanlığı uyarıyor, tanımıyorsunuz! Özerkliği farklı anlamışlar. Pazartesi günü FIFA'ya müracatımızı yapıyoruz, adalet isteyen kulüpler bizimle beraber gelirler."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından stat çıkışı açıklamalarda bulundu. Bitmeyen hakem tartışmasına değinen Ağaoğlu, "Bu düzenin değiştiğini görmeden ölmeye niyetim yok. AİHM diyor ki, TFF bağımsız değil! Adalet Bakanlığı uyarıyor, tanımıyorsunuz! Özerkliği farklı anlamışlar. Pazartesi günü FIFA'ya müracatımızı yapıyoruz, adalet isteyen kulüpler bizimle beraber gelirler" dedi.

Cüneyt Çakır&Halil Umut Meler ikilisinin Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Sarı-Lacivertli takıma göstermedikleri kırmızı kartı dün akşam Ankaragücü maçında Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mohamed'e gösterdiklerini savunan Ağaoğlu, "Aynı pozisyonda çok daha hafifine Cüneyt Çakır'la birlikte VAR'da görev yapan Halil Umut Meler kırmızı kart çıkardı. Mostafa Mohamed'in yüzündeki şaşkınlık ifadesini gördünüz mü dün? 3 gün önce neden kart göstermedin diyor o ifade..." ifadelerini kullandı.

Düzenin değiştirmek için pazartesi FIFA'ya gideceklerini belirten Trabzonspor başkanı, diğer kulüplere de çağrıda bulundu:

"Bu bir meydan muharebesi değil. 'Taş üstünde taş, baş üstünde baş' laflarına gerek yok. 2 senedir görevdeyim 4 tane MHK değişti. Arıza motorda, siz durmadan tekerlek değiştiriyorsanız. Değişen bir şey var mı? Yok! Bu ülke 30 senedir hakem tartışıyorsa sistemde sorun var demektir. Kurullar değil, düzen değişecek! 'Efendim, Avrupa'da hakem hatası olmuyor mu?' Olmuyor! Oluyorsa da cezası kesiliyor. Avrupa'da hakemlik babadan oğula geçmiyor!"

Ahmet Ağaoğlu: Bu düzenin değiştiğini görmeden ölmeye niyetim yok ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Cüneyt Çakır Halil Umut Meler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.