Ahmet Ağaoğlu'ndan rest! Anadolu kulüpleri çökerse Türk futbolu da çöker...

Kulüpler Birliği Vakfı ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, MHK'nın almış olduğu hakem tasviyesi ve yayın ihalesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Vakfın gerçekleştirdiği toplantının ardından yayın ihalesi ve 13 hakeme düdük astırılması hakkında yapılan konuşan Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı;

Görüş ayrılıkları olmasına rağmen genellikle başkanlarımız MHK'nın aldığı kararın zamanlamasıyla alakalı olarak endişelerini dile getirdiler. Bu konuda hemen hemen her kulübümüz hemfikirdi. Şekil olarak da tabii ki detaylı olarak hangi kriterler göz önünde bulundurularak hakemlerle yol ayrımına gelindiği konusunda kulüp başkanlarımızın kafasında ciddi soru işaretleri ve endişeleri olduğunu ifade edebilirim. Burası Kulüpler Birliği'yse her kulübün, her başkanın farklı görüşlerinin olması da doğal. Üzerinde görüş ve fikir birliğine vardığımız konu; zamanlama açısından uygun olmadığı yönünde. Bu uygulama keşke devre arasında olsaydı, yetişmiyorsa sezon sonunda yapılması çok daha doğru ve uygun olurdu."

"Tüm kulüplerimiz adına konuşuyorum. Kulüplerimizin 3 puan karşılığında elde ettiği gelir 800 bin Euro'ydu. Süreç içinde tamamen Türk Lirasına dönüş ve talep edilen indirimlerle üç puan karşılığında kasaya giren para 180 bin Euro. Diğer bir ifadeyle kulüplerimiz üç sene içerisinde yüzde 80'e varan bir gelir kaybına uğramış durumdalar."

"SÜREÇ ÜÇ SENE ÖNCESİNDE BAŞLADI"

"Anadolu futbolu yoksa Türk Futbolu yoktur. Anadolu futbolu çökerse Türk futbolu çöker. Ve bu süreç üç sene öncesinde başladı. O gün için bu ifadeleri kullandığımızda karşılaştığımız cevap 'Bu benim problemim değil' oluyordu. Ancak Anadolu kulüplerinin gelir kaybı artık algılanmış durumda. Ve bununla alakalı olarak bildiri yayınladılar."

Ahmet Ağaoğlu'ndan rest! Anadolu kulüpleri çökerse Türk futbolu da çöker... ile ilgili etiketler Ahmet Ağaoğlu Kulüpler Birliği yayın ihalesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.