Altay golcü tranferinde 12'den vurdu; Dauda Bamba... Siyah-Beyazlılar Ahmed Rayan'ı bekliyor

Süper Lig'e 18 yıl aradan sonra dönen ve ilk hafta maçında evinde Kayserispor'u 3-0 yenerek sezona müthiş bir başlangıç yapan Altay'da yeni golcü Daouda Bamba attığı 2 golle dikkatleri üzerine çekti. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibinin 2. golcüsü Mısır'dan gelecek. Ahmed Yasser Rayan transferinde sona gelindi...

18 yıl aradan sonra Süper Lig'de çıktığı ilk maçta Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Altay'da yeni transferlerin gösterdiği performans yönetimi ve teknik heyeti sevindirdi. Özellikle 2 gol atan Dauda Bamba daha şimdiden taraftarın sevgilisi oldu.

Altay'ın ilk 2 golünü atan 26 yaşındaki Fildişi Sahilli santrfor, Norveç'in Brann takımından 2+1 yıllığına transfer edilmişti. Bonservis bedeli ödenmeyen Bamba, hem attığı goller hem de gösterdiği performansla beğeni kazandı. Bamba'nın yanı sıra Şilili 10 numara Cesar Pinares yaptığı asistle, 3. golün sahibi Brezilyalı orta saha Thaciano da oynadığı futbolla ön plana çıkan isimlerdi. İki ismi de Gremio'dan kadrosuna katan Altay, Pinares için 1.5 milyon euro bonservis ödedi.

MISIRLI GOLCÜ GELİYOR

Hazırlık maçlarındaki güçlü görüntüsünü ligin açılış maçına da yansıtan tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli yönetimindeki Siyah-Beyazlılar'ın Bamba'nın dışında forvet kadrosuna TFF 1. Lig'in efsane golcüsü Marco Paixao (35) ve Deniz Kadah (36) bulunuyor. Bir golcü transferi daha yapacak olan Altay, Mısırlı futbolcu Ahmed Yasser Rayan'ı da bitirmek üzere.

DHA'nın haberine göre 23 yaşındaki golcü için kulübü Al Ahly ile görüşmelerde son aşamaya gelindi. 300 bin dolara kiralanacak Ahmed Yasser'in Kahire'de İzmir yolculuğuna hazırlandığı gelen haberler arasında...

Öte yandan, Ligin 2. haftasında cumartesi günü Alanyaspor'a konuk olacak siyah beyazlılarda yeni transferlerden Serge Aka'nın da lisansı çıktı. Kayserispor maçında görev alamayan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusunun Alanya deplasmanında oynayacağı belirtildi.

Altay golcü tranferinde 12'den vurdu; Dauda Bamba... Siyah-Beyazlılar Ahmed Rayan'ı bekliyor
Ahmed Yasser Rayan

 

Altay golcü tranferinde 12'den vurdu; Dauda Bamba... Siyah-Beyazlılar Ahmed Rayan'ı bekliyor ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli Daouda Bamba Ahmed Yasser Rayan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.