Ahmed Kutucu, milli takım tercihini değiştirmedi!

Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Ahmed Kutucu için Almanlar son anda devreye girdi ancak genç futbolcu fikrini değiştirmedi.

Almanya'da Schalke 04 forması giyen Ahmed Kutucu, Şenol Güneş tarafından yarın akşam oynanacak Andorra maçının kadrosuna dahil edildi.

Almanya'nın da çok istediği Ahmed, Andorra karşısında forma giyerse resmen Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın oyuncusu olacak ve Almanya için oynama şansı kalmayacak.

Ahmed Kutucu, milli takım tercihini değiştirmedi!

ALMANLAR AHMED'İ ARADI

Deneyimli teknik adam Güneş'in genç oyuncuyu takıma alması, Almanya Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi.

Hem Almanya hem de Schalke 04 yetkilileri Ahmed'i arayarak Türkiye tercihinin yanlış olduğunu ifade ettiler.

Türkiye'yi seçmesinin kariyeri açısından olumsuz olacağını belirten Almanlar, Ahmed'i kararından döndürmek için çok çabalasa da başarılı olamadı.

Türkiye’nin kendisini oynatmak için değil Almanya'ya gitmesin diye milli takıma davet ettiğini Ahmed Kutucu'ya ileten Almanlar, ret cevabını aldı.

Türkiye'nin alt yaş kategorilerinde de forma giyen Ahmed'in yarın akşam ilk kez A milli olması bekleniyor. Ahmed bu sezon Schalke 04 formasıyla 7 maça çıktı 1 gol attı.

Ahmed Kutucu, milli takım tercihini değiştirmedi! ile ilgili etiketler Türkiye Almanya A milli futbol takımı Ahmed Kutucu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.