Ahlaksızlık 'trend' oldu! Haluk Levent isyan etti

ABD'li Wayfair isimli e-ticaret internet sitesinde çocuk ticareti yapıldığı iddiası sonrası sosyal medya ayaklandı. Bazı çocuk ürünlerinin Trendyol'da da fahiş fiyata satıldığını görenler, aynı suçlamayı Trendyol'a da yöneltti. Ancak Trendyol bu durumun 'veri girişleri ile ilgili hatalı işlemler' nedeniyle yaşandığını belirtildi. Bazı sosyal medya trolleri ise bu hassas durumu 'eğlence' malzemesi yapıp iğrenç paylaşımlarda bulundu. Şarkıcı Haluk Levent, o paylaşımlara sert tepki gösterdi.

ABD'nin en büyük e-ticaret şirketlerinden biri olan Wayfair'in adı çocuk ticareti skandalına karıştı.

Tüm dünyayı ayaklandıran bu olay sonrasında Türkiye'deki e-ticaret siteleri de mercek altına alındı. Trendyol'da da bazı çocuk kıyafetlerinin fahiş fiyatlara satıldığını görenler, siteyi 'çocuk ticareti'ne alet olmak ile suçladı.

Ancak Trendyol, yaptığı açıklamada bu fiyatlardan ürün satışının gerçekleşmediğini ve veri girişi sırasındaki bir hata nedeniyle fiyatların yüksek olduğunu duyurdu. Ayrıca söz konusu ürünler satıştan kaldırıldı.

AHLAKSIZ PAYLAŞIMLAR!

Çocuk ticareti konusunu ve Trendyol'a yapılan suçlamaları alay konusu yapan bazı sosyal medya trolleri ise mide bulandıran paylaşımlarda bulundu.

Kimi küçük bir çocuğun fotoğrafını "Trendyol'dan 10K'ya 7 yaşında kız aldım sabah akşam s... artık" şeklinde ahlaksızca bir yorumla paylaşırken, kimisi engelli bir çocuğun fotoğrafını paylaşıp "Trendyol'dan gelen çocuk bozuk çıktı" yazdı.

HALUK LEVENT İSYAN ETTİ

"Bunlar ne yiyip ne içip neyle besleniyorlar da böyle şeyler paylaşabiliyorlar akıl alır gibi değil" sözleriyle paylaşılan o ahlaksız yorumları retweetleyen şarkıcı Haluk Levent, "Tehlike asıl burada. Hem de canlı canlı. Aramızdalar. Çocuklarımızı korumak lazım." ifadesini kullandı.

Ahlaksızlık 'trend' oldu! Haluk Levent isyan etti

İşte o ahlaksız paylaşımlar:

Ahlaksızlık 'trend' oldu! Haluk Levent isyan etti - Resim : 2

Ahlaksızlık 'trend' oldu! Haluk Levent isyan etti - Resim : 3

Ahlaksızlık 'trend' oldu! Haluk Levent isyan etti - Resim : 4

Ahlaksızlık 'trend' oldu! Haluk Levent isyan etti ile ilgili etiketler Trendyol Twitter Sosyal Medya Çocuk troll
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.