Ahır operasyonunda 111 kilo esrar bulundu!

Diyarbakır Ergani'ye yapılan narkotik operasyonunda bir ahırda tam 111 kilogram esrar ele geçirildi. Aramada uyuşturucu maddelerin yanı sıra kümese saklanmış çok sayıda silah da bulundu.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir ahırda 111 kilogram esrar ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Ergani'de uyuşturucu satışı yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

ARAMADA 111 KİLOGRAM ESRAR VE AV TÜFEĞİ BULUNDU

Narkotik Şube Müdürü Nadire İnanç Karaca'nın yönettiği operasyonda, bir ziraat mühendisine ait evin ahır olarak kullanılan eklentisinde arama yapıldı. Aramada 111 kilogram kubar esrar ile kümes içerisine gizlenmiş tabanca, av tüfeği, kurusıkı tabanca, 2 şarjör ve 14 fişek bulundu.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Operasyonda evin sahibi M.K. gözaltına alındı. M.K, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ahır operasyonunda 111 kilo esrar bulundu! ile ilgili etiketler Diyarbakır Ergani uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.