Ah Nerede dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor?

Star TV ekranlarının sevilen yapımlarından Ah Nerede dizisinin yayın günleri merak edilmektedir. Başrollerinde Nil Keser ile Oktay Çubuk’un oynadığı Ah Nerede dizisi ne zaman, hangi gün yayınlanıyor?

Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, başrollerinde Nil Keser ile Oktay Çubuk’un yanı sıra Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz, ve Tarık Pabuççuoğlu’nun Daltaban’ın oynadığı Ah Nerede dizisinin yayın günleri dizi severler tarafından yakın takiptedir.

Ah Nerede Dizisi Hangi Gün Oynuyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ah Nerede dizisi Cuma akşamları yayınlanıyor.

Ah Nerede Dizisi Saat Kaçta Başlıyor?

Star TV ekranlarının sevilen yapımlarından Ah Nerede dizisi Cuma akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Ah Nerede dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor?

Ah Nerede Dizi Konusu

Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Ta ki yakalanana kadar…

Zehra (Nil Keser) ise Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadındır. Ta ki okula dönme fırsatı yakalayana kadar…

Birbirinden tamamen farklı iki yolu olan Zehra ve Ferit, ortak çıkarları için aynı yolu yürümek zorunda kalır. Ama insan kaderiyle, sıklıkla kaçındığı yolda karşılaşır.

Ah Nerede dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Ferit, Zehra ile girdiği oyunda ailesini oyaladığından düşünürken asıl oyunun kendisine oynandığından ise habersizdir. 

Ah Nerede dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Star TV Ah Nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.