Ağrı'da kar ve tipi yolları kapattı! Hamile kadın 6 saatlik çalışma sonucu hastaneye ulaştırıldı!

Ağrı Hamur'da kar ve tipinin etkili olması sebebi ile ulaşım durdu. Kar sebebi ile kapanan mezrada rahatsızlanan hamile kadın mahsur kaldı. Sağlık ekiplerinin 6 saatlik çalışması ile genç kadın hastaneye ulaştırıldı.

Kar ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Ağrı'da yollar kapandı. Ağrı il merkezine yaklaşık 45 kilometre mesafedeki Karakazan köyüne bağlı Akören mezrasında yaşayan hamile kadın Derya Yolcu (21), rahatsızlandı.

Bölgede etkili olan tipi nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı mezradaki hamile kadının yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Ağrı'da kar ve tipi yolları kapattı! Hamile kadın 6 saatlik çalışma sonucu hastaneye ulaştırıldı!

112 EKİPLERİ 6 SAATTE ULAŞTI

Yolun açık olduğu Yukarı Deredibi köyünün yakınlarına kadar giden sağlık ekipleri, ulaşıma kapalı olan yolun devamına kar paletli ambulansla devam etti.

Paletli ambulans bir süre ilerledikten sonra bir metreyi bulan kara saplanınca sağlık ekipleri, ambulansı kurtarmak için küreklerle çalışma yaptı.

Ambulansın saplandığı yerden çıkarılmasıyla yola devam eden ekipler, daha sonra mezraya ulaştı.

Ekipler, ilk müdahaleyi evinde yaptıkları hamile kadın Yolcu'yu paletli ambulansa alarak, yolun ulaşıma açık olduğu bölgede kendilerini bekleyen sağlık ekibine teslim etti.

2 KİŞİ DE EVLERİNDE TEDAVİ EDİLDİ

Sağlık ekipleri ayrıca Karakazan köyünde rahatsızlanan 2 kişiyi de evlerinde tedavi etti.

Sağlık ekiplerinin 1 metreyi bulan kardaki zorlu yolculuğu dronla görüntülendi.

Ağrı'da kar ve tipi yolları kapattı! Hamile kadın 6 saatlik çalışma sonucu hastaneye ulaştırıldı! ile ilgili etiketler Kar Yağışı Ağrı 112
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.